سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بی سروسامان

k0w6zktx7q0y0u8yyjw.jpg

0gusre0ux4y6wamq1ao.jpg

55kqv0fv6rdvuuag7r.jpg

ybqgqswvpvwt7566um3.jpg

6wbj5z7d229ewqf0jf.jpg

میلاد با ســـعـــــادت شــــــاهـــــزاده عــــلـــی اکـــــبــــر (ع) و روز جـــــوان بر تــــمـــام جوانان مــبــارک باد.

برای دیدن تصاویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید .

طراح :


[ یکشنبه 91/4/11 ] [ 6:31 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

حضرت علی‌اکبر (ع) فرزند ابی عبدالله الحسین(ع) بنا به روایتی در یازدهم شعبان، سال43 قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود، پدر گرامی‌اش امام حسین بن علی بن ابی طالب (ع) و مادر محترمه‌اش لیلی بنت ابی مرّه بن عروه بن مسعود ثقفی است.علی بن الحسین(ع) که ایشان را در میان فرزندان امام حسین(ع) به علی اکبر می‌شناسیم از طایفه خوش نام و شریف بنی هاشم بود و به بزرگانی چون پیامبر اسلام (ص)، حضرت فاطمه زهرا(س)، امیر مؤمنان علی بن ابی طالب(ع) نسبت دارد.
نگاهی به زندگانی علی اکبر(ع)

 متاسفانه در میان امامزادگان و حتی برخی از معصومین (ع) شخصیت‌هایی هستند که کمتر به زنگانی و سیره آن‌ها پرداخته شده و تحقیق و پژوهش آن‌چنانی صورت نگرفته است یکی از این بزرگان، حضرت علی اکبر(ع) می‌باشد که شاید چندین روایت و نقل از ایشان وجود دارد و در خصوص زندگانیشان نیز بسیار کم گفته شده و تنها به حضور ایشان در واقعه عاشورا و شهادتشان بسنده شده است. بنا به نقل ابوالفرج اصفهانی، آن حضرت در عصر خلافت عثمان بن عفان (سومین خلیفه راشدین) دیده به جهان گشود. این قول مبتنی بر این است که وی به هنگام شهادت 25 ساله بود. در برخی روایات هم سن ایشان را 28 ساله ذکر کرده‌اند، وی در مکتب جدش امام علی بن ابی طالب (ع) و در دامن مهرانگیز پدرش امام حسین(ع) در مدینه و کوفه تربیت شد و رشد و کمال یافت. امام حسین (ع) در تربیت وی و آموزش قرآن و معارف اسلامی و اطلاعات سیاسی و اجتماعی به آن جناب تلاش بلیغی به عمل آورد و از وی یک انسان کامل و نمونه ساخت و شگفتی همگان، از جمله دشمنانشان را بر انگیخت.

فضائل علی اکبر(ع)
درباره شخصیت علی اکبر(ع) گفته شده که وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و صباحت رخسار، شبیه‌ترین مردم به پیامبر اکرم(ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب (ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بود.

نقل است روزی علی‌اکبر(ع) به نزد والی مدینه رفته و از طرف پدر بزرگوارشان پیغامی را خطاب به او برد، در آخر والی مدینه از علی‌اکبر سوال کرد نام تو چیست؟ فرمود: علی. سوال کرد نام برادرت؟ فرمود: علی. آن شخص عصبانی شد و چند بار گفت: علی، علی، علی، « ما یُریدُ اَبُوک؟ » پدرت چه می‌خواهد، همه‌اش نام فرزندان را علی می‌گذارد، این پیغام را علی‌اکبر(ع) نزد اباعبدالله الحسین (ع) برد، ایشان فرمود: والله اگر پروردگار ده‌ها فرزند پسر به من عنایت کند نام همه آن‌ها را علی می‌گذارم و اگر ده‌ها فرزند دختر به من عطا نماید نام همه آنها را نیز فاطمه می‌گذارم.

در روایت دیگری به نقل از شیخ جعفر شوشتری در کتاب خصائص الحسینیه آمده است: اباعبدالله الحسین هنگامی که علی‌اکبر را به میدان می‌فرستاد، به لشگر خطاب کرد و فرمود:« یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله....... ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان می‌فرستم، که شبیه‌ترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول الله (ص) است بدانید هر زمان ما دلمان برای رسول الله(ص) تنگ می‌شد نگاه به وجه این پسر می‌کردیم.

اطاعت و تبعیت از پدر و امام زمان خود، حضور آن حضرت در کربلا

حضرت علی‌اکبر(ع) در ماجرای عاشورا حضور فعال داشت و در تمام حالات در کنار پدرش امام حسین(ع)بود و با دشمنانش به سختی مبارزه می‌کرد. شیخ جعفر شوشتری در خصائص نقل می‌کند: هنگامی که ابا عبدالله الحسین علیه السلام در کاروان خود به سمت کربلا حرکت می‌کرد، حالتی به حضرت(ع) دست داد بنام نومیه و در آن حالت مکاشفه‌ای برای حضرت(ع) رخ داد، از آن حالت که خارج شد استرجاع کرد و فرمود: «انا لله و انا الیه راجعون » علی اکبر(ع) در کنار پدر بود، و می‌دانست امام بیهوده کلامی را به زبان نمی‌راند، سوال کرد، پدرجان چرا استرجاع فرمودی؟ حضرت بلادرنگ فرمود: الان دیدم این کاروان می‌رود به سمت قتلگاه و مرگ در انتظار ماست، علی اکبر(ع) سوال کرد: پدر جان مگر ما بر حق نیستیم؟ حضرت فرمود: آری ما بر حق هستیم. علی اکبر (ع) عرضه داشت: پس از مرگ باکی نداریم.
با این‌که حضرت علی اکبر(ع) با سه طایفه معروف عرب پیوند خویشاوندی داشته است، با این حال در روز عاشورا و به هنگام نبرد با سپاهیان یزید، هیچ اشاره‌ای به انتسابش به بنی امیه و ثقیف نکرد، بلکه هاشمی بودن و انتساب به اهل بیت(ع) را افتخار خویش دانست و در رجزی چنین سرود:

أنا عَلی بن الحسین بن عَلی نحن بیت الله آولی یا لنبیّ

أضربکَم بالسّیف حتّی یَنثنی ضَربَ غُلامٍ هاشمیّ عَلَویّ

وَ لا یَزالُ الْیَومَ اَحْمی عَن أبی تَاللهِ لا یَحکُمُ فینا ابنُ الدّعی


حضرت علی اکبر (ع) الگوی جوانان

ویژگی‌های اخلاقی آن حضرت

علی در جوانی با ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری خود نگاه انبوه‏ جوانان را به سوی خود جلب می‏‌کرد، علی صفات جد خود را می‏‌دانست، از این‏ رو، هماره در آینه اخلاق و رفتار او نظر می‏‌کرد و خود را بدان صفات می‏‌آراست. به هنگام ‏جوانی در میان جمع و با دوستان خود، گشاده رو و شادمان بود، ولی در تنهایی اهل تفکر و همراه با حزن بود. علاقه فراوانی به‏ خلوت با خدای خود و پرداختن به راز و نیاز و گفتگو با خالق هستی‏ داشت. در زندگی آسان‏‌گیر، ملایم و خوش‏خو بود، نگاهش کوتاه می‏‌نمود و به روی کسی خیره نمی‏‌شد. بیشتر اوقات بر زمین چشم می‏‌دوخت و با بینوایان و فقرا که از نظر ظاهری در جامعه و نگاه دنیاطلبان‏ احترام چشمگیری نداشتند. نشست و برخاست می‏‌کرد، با آنان همسفره‏ می‏‌شد و با دست‏ خود در دهانشان غذا می‏‌گذارد. اصالت‌های فکری و استواری‌های روحی، وی را چنان کرده بود که هیچگاه و از هیچ‏ حاکمی هراس نداشت. هرگز عیب‏جویی نمی‏‌کرد و از مداحی نابجا و شنیدن چاپلوسی افراد دوری می‏‌کرد. تمامی انسان‌ها را بندگان خدا می‏‌دانست و از تحقیر آنان خودداری می‏‌ورزید. در طول عمر خویش به کسی دشنام نداد و ناسزا نگفت. از دروغ تنفر داشت و صداقت و راستگویی شیوه همیشه‏ او بود. بخشنده بود و آنچه به دست می‏‌آورد، به دیگران بویژه‏ نیازمندان انفاق می‏‌کرد. هرگاه کسی هدیه‏‌ای به او تقدیم می‏‌کرد، با گشاده رویی می‏‌پذیرفت. اگر فردی مهمانی داشت و او را دعوت‏‌ می‏‌کرد، می‏‌پذیرفت. به عیادت بیماران می‏‌رفت، هرچند خانه بیمار در دور افتاده‏‌ترین نقطه شهر باشد. در تشییع پیکر مردگان حاضر می‏‌شد و هیچ یار از دست رفته‏‌ای را تنها نمی‏‌گذاشت.

برای همسالان برادری مهربان و برای کودکان پدری پرمحبت‏ بود و مسلمانان را مورد لطف و عطوفت‏ خویش قرار می‏‌داد. امور دنیوی و اضطراب‏‌های مادی او را متزلزل نمی‏‌ساخت. زندگی علی ساده و بی پیرایه بود و در آن از تجمل، اسراف و تبذیر اثری دیده نمی‏‌شد. آنان که اخلاقی نیکو و فضایلی شایسته‏ داشتند، همیشه مورد تکریم و احترام وی بودند و خویشاوندان از صله او بهره‏‌مند می‏‌شدند. از صبری عظیم برخوردار بود و از هیچ کس‏ توقع و انتظاری نداشت.

در میدان رزم سلحشوری شجاع، نیرومند و پرتوان بود و انبوه‏ دشمن هرگز او را بیمناک نمی‏‌ساخت. در اجرای عدالت و دفاع از حق، قاطع و استوار بود. به یاری محرومان و مظلومان می‏‌شتافت و در برابر ظالمان می‏‌ایستاد تا حق را به صاحبش برنمی‏‌گردانید، آرام‏ نمی‏‌گرفت. به دانش‌اندوزی و فراگیری معارف اهمیت زیادی می‏‌داد و همواره پیروان خود را از جهالت و بی‏‌خبری باز می‏‌داشت.

به پاکیزگی و آراستگی علاقه‏‌ای وافر داشت و این صفت از دوران‏ کودکی در او دیده می‏‌شد. از این رو هماره بر تمیزی لباس و بدن‏ اهتمام می‏‌ورزید.

بسیار فروتن بود و از تکبر نفرت داشت و اکثر اهل جهنم را گردن فرازان و سرکشان می‏‌دانست. نه تنها بر انسان‌ها بلکه بر حیوانات نیز شفقت داشت و با مهربانی و ملایمت و انصاف با آنان‏ رفتار می‏‌کرد.

نخستین شهید بنی هاشم در عاشورا

وی نخستین شهید بنی هاشم در روز عاشورا بود و در زیارت شهدای معروفه نیز آمده است: "السَّلامُ علیکَ یا اوّل قتیل مِن نَسل خَیْر سلیل". علی اکبر(ع) در نبرد روز عاشورا 200 تن از سپاه عمر سعد را در دو مرحله به هلاکت رسانید و سرانجام مرّه بن منقذ عبدی بر فرق مبارکش ضربتی زد و او را به شدت زخمی کرد. آن گاه سایر دشمنان، جرأت و جسارت پیدا کرده و به آن حضرت هجوم آوردند و وی را آماج تیغ شمشیر و نوک نیزه‌ها نمودند و مظلومانه به شهادتش رسانیدند. امام حسین(ع) در شهادتش بسیار اندوهناک و متأثر شدند و در فراقش فراوان گریست و هنگامی که سر خونین‌اش را در بغل گرفت، فرمود: "ولدی علی عَلَی الدّنیا بعدک العفا" فرزندم علی، دیگر بعد از تو اف بر این دنیا

در مورد سنّ شریف وی به هنگام شهادت، اختلاف است. برخی می‌گویند 18 ساله، برخی می‌گویند 19 ساله و عده‌ای هم می‌گویند 25 ساله بود. اما از این که وی از امام زین العابدین(ع)، فرزند دیگر امام حسین(ع) بزرگتر یا کوچک‌تر بود، اتفاقی میان مورخان و سیره نگاران نیست. روایتی از امام زین العابدین(ع) نقل شده که دلالت دارد بر این که وی از جهت سن کوچک‌تر از علی اکبر(ع) بود. آن حضرت فرمود: کان لی اخ یقال له علیّ اکبر منّی قتله الناس ...

مقبره حضرت علی اکبر علیه السلام در کربلای معلی پایین پای اباعبدالله الحسین علیه السلام است و در سلام زیارت عاشورا منظور از و "علی علی ابن الحسین"، آقا علی اکبر (ع) می‌باشد.

پی نوشت‌ها:

مستدرک سفینه البحار

مقاتل الطالبین

 

 


[ شنبه 91/4/10 ] [ 6:54 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

روزگاری کنار قبور شهدا پر بود از مادران شهدا. بی هیچ لطمه ای به حجاب، هنرمندانه چادر به کمر می بستند و با وسواس، از آن وسواس های مادرانه عکس ها را جا به جا می کردند، از قبور خاک می گرفتند، وسایل داخل ضریح آلومینیومی را مرتب می کردند، شمعدانی به وسایل اضافه می کردند، زیلو پهن می کردند، مفاتیح می خواندند، زندگی می کردند آنجا. ماهرانه دبه های کوچک شان را جایی میان شاخ و برگ درختان مخفی می کردند، که هفته بعد 2 ساعت دنبال یک دبه نگردند! بعضی شان دسته دبه ها را با زنجیر قفل می کردند به جایی، به چیزی! دبه را آب می کردند، سنگ قبور را می شستند و دست می کشیدند روی نوشته قبرها. جوری که انگار دارند بچه شان را ناز می کنند. می رفتی اگر کنارشان، دعوتت به چای می کردند و احیانا نان و پنیری. خاطره ای. آه! کم شده اند این صحنه ها، چرا که خیلی سریع دارند از میان ما می روند. مادران شهدا «امثال و حکم» جمهوری اسلامی اند. به نظام فرزند دادند و عاشقانه پای این تقدیم نشستند. دلرباترین میراث فرهنگی جمهوری اسلامی، زنبیل سرخی است که گنجایش عشق را داشت. یک شکلات، شکم تمام مورچه های قطعه ای از بهشت زهرا را پر می کند. مورچه ها شب جمعه ها دل شان تنگ می شود برای مادران شهدایی که دیگر در میان شان نیستند. مورچه ها از داخل قبر شهدا بیرون می آیند به این امید که مادران شهدا را ببینند، اما 5 شنبه به غروب آفتاب نزدیک می شود و مادر شهید پاکدامن نیست که نیست. مثل «ننه علی». مثل آن مادر شهیدی که روی سنگ مزار پسرش، دقیقا روی اسم شهید، گندم می ریخت تا سفره پرندگان باشد. حالا هر هفته 5 شنبه آواز گنجشک ها بوی غم می دهد. مورچه ها معتقدند: مادر که برود، هر شهیدی گمنام می شود! آهای آدم ها! تا آنها بودند، این سنگ ها را خاک نمی گرفت.

                                                                                           ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤

لای یک درخت، دبه ای می شناسم که الان ماه هاست کسی به آن دست نزده. مورچه ها اما جای دبه را خوب می دانند. از تنه درخت بالا می روند، خود را به دبه می رسانند، داخل دبه می روند و دقایقی همانجا می مانند. پای یک درخت، مورچه ای می شناسم که پر کاهی چند برابر خودش می برد و می گذارد توی دبه. نمی دانم چرا؟! اما خوب یادم هست که مادر شهید پاکدامن همیشه می گفت: بهشت زهرا هر وقت خواستی که با دبه آب بدهی، اول خوب خوب داخل دبه را نگاه کن. اگر مورچه ای داخل دبه بود، دبه را بخوابان روی قبر، خودش آرام آرام بیرون می آید و به تو سلام می کند. جواب سلامش را بده، بعد بلند شو، آرام آرام برو دبه را پر از آب کن. توی راه، مدام بگو «سلام بر حسین». تا برگردی، می بینی که مورچه ها نیستند. حالا می توانی با آب و گلاب تمیز کنی قبر شهید را. چند دقیقه که گذشت، یواش یواش سر و کله مورچه ها پیدا می شود. اگر دهان یکی شان کاهی دیدی، بدان داخل قبر خبرهایی هست! مورچه ها پیام می آورند، پیام می برند؛ آه شان از کاه شان بلندتر است. اگر دیدی جنب و جوش شان زیاد شده، خرجش یک شکلات است. اگر دیدی مورچه ای طرف شکلات نمی رود، نگران نباش! فاتحه اش را می خواند!

                                                                                            ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤

نشسته ام بالای مزار شهید پاکدامن. می گردم و از لا به لای درختچه ای قدیمی، دبه مادر شهید را پیدا می کنم. دبه را می خوابانم روی سنگ قبر. هنوز زیارت عاشورایم تمام نشده که مورچه ای با پر کاهی در دهان بیرون می آید… انگار دارد جارو می کشد سنگ قبر را.

منبع : قطعه 26 (حسین قدیانی)

 


[ شنبه 91/4/10 ] [ 6:43 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
[ شنبه 91/4/10 ] [ 6:3 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

فرازهایی از مناجات تائبین - برادر میثم مطیعی - جلسه هفتگی 18/3/91

 اطلاعات فایل دریافتی :

حجم : 9،84 مگابایت | فرمت mp3

زمان : 21:29

دانلود - Direct Download Link


[ جمعه 91/4/9 ] [ 8:51 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

جشن میلاد گلهای کربلا 91 که در بیت العباس رفسنجان برگزار شده است را می توانید در ادامه مطلب دریافت نمایید .

 مولای کائنات ای کشتی نجات

از همه سری سری دلبری / سرود

شب شب شادی و شب مبارک باده/سرود

عشق تکرار آدم و حواست / مدح

دل منو علم آقام عباس /سرود

منبع :سایت حاج مجتبی رمضانی


[ پنج شنبه 91/4/8 ] [ 9:53 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

 نوحه‌سرایی میثم مطیعی درباره مردم بحرین
ماتم فزون شد بحر خون شد ساحل بحرین                  باران  غم  باریده  بر  آب  و  گل  بحرین
دریافت فایل صوتی mp3 حجم:2،998مگابایت
سلامتی آقا امام زمان(عج) و امام خامنه ای صلوات
منبع :مدافع کلیپ

[ پنج شنبه 91/4/8 ] [ 9:15 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

   پیکر شهید دکتر سید عبد الحمید دیالمه

این کلیپ برای همایشی مردمی بمناسبت سالگرد شهدای هفتم تیرماه 1360و به سفارش قرارگاه فرهنگی ولی امر ساخته شده است . منبع : کانون 9 دی

 اطلاعات فایل دریافتی :

حجم : 14 مگابایت | فرمت flv

زمان : 04:31

دانلود - Direct Download Link


[ پنج شنبه 91/4/8 ] [ 9:8 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

http://s3.picofile.com/file/7419500107/0002.jpg http://s3.picofile.com/file/7419500214/0003.jpg http://s3.picofile.com/file/7419501177/0005.jpg http://s3.picofile.com/file/7411925157/haram_shahadat_emam_mosa_kazem_4_.jpg
http://s3.picofile.com/file/7418882254/Milad_Arbab_1390_d.jpg http://s3.picofile.com/file/7378875585/_1398_20120216_1764720604.jpg http://s3.picofile.com/file/7419500856/0004.jpg http://up.behtarin.com/uploads/54195c3f281.jpg

گلچین 46 قطعه از بهترین مدح و سرود در وصف ولادت حضرت علی اکبر (ع) در سالهای قبل با مداحی حاج محمود کریمی و حاج محمدطاهری و حاج سعید حدادیان و حاج حسین سازور و حاج سیدمهد میرداماد و حاج مهدی سلحشور و حاج سیدمجید بنی فاطمه و حاج مجتبی رمضانی به صورت صوتی در ادامه مطلب اماده دانلود میباشد.

توجه داشته باشید بیشتر فایل ها به صورت غیر مستقیم دانلود میشود و بعضی از آنها مستقیم می باشد.

دریافت فایلهای صوتی:
حاج محمودکریمی-ماه ملک منظر باخ (سرود ترکی)

حاج محمودکریمی-خدا بخواد امشب از اون شبهاست که (دکلمه خوانی)

حاج محمودکریمی-این که رو دست مولاست علی اکبره یا حیدر (سرود)

حاج محمودکریمی-ای پسر من پدر تو ام یا علی (سینه زنی)

حاج محمودکریمی-روزی که بال می زدم اما پری نبود (مدیحه سرایی)

حاج حسین سازور-حاج محمودکریمی-عاشقی به بهونه تو قشنگه (سرود)

حاج محمودکریمی-علی علی علی اکبر (سرود)

حاج محمودکریمی-باید برای طور کلیمی درست کرد (مدیحه سرایی)

حاج محمودکریمی-علی جان امشب قفل راز شکسته وا کن (سرود)

حاج محمودکریمی-جان دهی یا جان ستانی از پدر با هر قدم (مدیحه سرایی)

حاج محمودکریمی-بیا ببین جمال ارباب رو (سرود)

حاج حسین سازور-حاج محمودکریمی-شبای تو آقا شبای جنونه (سرود)

حاج محمدرضا طاهری-چقده مدینه زیبا شده دیوونه ماه لیلا شده (سرود)

حاج محمدرضا طاهری-ما سرشته است علی وارمان کند (مدیحه سرایی)

حاج محمدرضا طاهری-چه خبره باز پیمبر اومد شبی که علی اکبر اومد (سرود)

حاج محمدرضا طاهری-مدینه امشب زیبا شد حسین زهرا بابا شد (سرود)

حاج محمدرضا طاهری-تو نور آمدی و شب ز خواب خوشها شد (مدیحه سرایی)

حاج سعید حدادیان-حاج محمد طاهری-حاج محمودکریمی-آمدم دنیا مگر روی علی بینم فقط (سرود)

حاج حسین سازور-زده بارون تو هوای شب رویا (سرود)

حاج حسین سازور-دم نبود علی بود غم نبود علی بود (سرود)

حاج حسین سازور-زینبم خوب ببین که پسرم افتاده (روضه حضرت علی اکبر)

سیدمجید بنی فاطمه-محمد طاهری-محمودکریمی-دل من چون تن تو صد چاک است (روضه 3 مداح)

حاج سیدمجید بنی فاطمه-ستاره های توی آسمونا رو عشقه (سرود)

حاج سیدمجید بنی فاطمه-سینمو سپر میگم آقام علیه (سرود)
حاج سیدمهدی میرداماد-دل با نگاه مستش از تو سینه پریده (سرود)

حاج سیدمهدی میرداماد-عشقت میان سینه من جا گرفته (سرود)

حاج سیدمهدی میرداماد-من خشک و تو دریایی (سرود)

حاج سیدمهدی میرداماد-ضربان قلب زهرا 110 بار یا علی -(سرود)

حاج سیدمهدی میرداماد-علی راز تپشهای دل بیقرارم (سرود)

حاج سیدمهدی میرداماد-روزی که بال می زدم اما پری نبود - مدح حضرت علی اکبر علیه السلام

حاج سیدمهدی میرداماد-کبوتر دل من و تو ، در آسمونه حسینه (سرود)

حاج مهدی سلحشور-شقایق روییده ، توی عرش پیچیده (سرود)

حاج مهدی سلحشور-بهر تو شش گوشه گشته مرقد والا (مدح )

حاج مجتبی رمضانی-چرا امشب دو ماه تو آسمونه (سرود)


 

دریافت فایلهای تصویری:
حاج محمودکریمی-ماه ملک منظر (سرود)

حاج محمودکریمی-خدا بخواد امشب از اون شبهاست که (دکلمه خوانی)

حاج محمودکریمی-این که رو دست مولاست علی اکبره یا حیدر (سرود)

حاج محمودکریمی-ای پسر من پدر تو ام یا علی (سینه زنی)

حاج محمدرضا طاهری-چقده مدینه زیبا شده دیوونه ماه لیلا شده (سرود)

حاج محمدرضا طاهری-چه خبره باز پیمبر اومد شبی که علی اکبر اومد (سرود)

حاج حسین سازور-زده بارون تو هوای شب رویا (سرود)

حاج سیدمجید بنی فاطمه-ستاره های توی آسمونا رو عشقه (سرود)

سیدمجید بنی فاطمه-محمد طاهری-محمودکریمی-دل من چون تن تو صد چاک است (روضه 3 مداح)


منبع: خیمه دل سوختگان


[ چهارشنبه 91/4/7 ] [ 8:33 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
[ چهارشنبه 91/4/7 ] [ 8:30 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
<   <<   6   7   8      >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب


بازدید امروز: 648
بازدید دیروز: 1056
کل بازدیدها: 19908385

طلایه دار