سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بی سروسامان

تصویر بزرگ
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از منتخبان مردم استان کردستان، خانواده معظم شهدا، علما و مسئولان این استان، کردستان را  «سرزمین علم، ادب و هنر» ، «صفا، روشندلی و وفاداری» و «دلاوری، شجاعت و مردانگی» دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ایران با حرکت روشن بینانه، مجدانه، مستمر و مستقیم خود از لحاظ «علمی، اجتماعی، آبروی سیاسی و عزت ملی» به جایگاهی برتر از گذشته رسیده است.

 


رهبر انقلاب اسلامی، سفر دو سال پیش به کردستان را، سفری شیرین، جذاب و خاطره انگیز توصیف کردند و با اشاره به ابراز محبت و استقبال گرم مردم خاطرنشان کردند: صمیمیت و وفاداری مردم کردستان به نظام جمهوری اسلامی، فوق العاده، و در کمتر جایی مشاهده می شود.

ایشان به فشار گروهکها و ایجاد فضای رعب و وحشت در کردستان در اوایل انقلاب اشاره کردند و افزودند: مردم کردستان همواره وفاداری خود را به نظام نشان داده اند و تبلیغات پیچیده دشمن هم نتوانسته است این خصوصیت ارزشمند را تحت تأثیر قرار دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از علما و بزرگان کردستان خصوصاً شهید شیخ الاسلام و جناب آقای مجتهدی یاد کردند و گفتند: دشمنان وحدت ملی و پیشرفت کشور نتوانستند حقایق سفر کردستان را تحمل کنند لذا انتقام حقیرانه ای از شهید شیخ الاسلام گرفتند و این شخصیت فرزانه و مظلوم را به شهادت رساندند.

ایشان بر تدوین تاریخچه شهدا و علمای سرزمین کردستان که در راه وحدت و عزت این سرزمین به فیض شهادت رسیدند تأکید کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اعتراف دشمن به اقتدار، عزت و جایگاه والای جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاطرنشان کردند: مافیا و امپراطوری تبلیغاتی دشمن از روز اول پیروزی انقلاب هرچه توانست علیه این نظام تبلیغات کرد اما نظام اسلامی نه در مقام ادعا بلکه در عمل، با حرکت در مسیر پیشرفت، این ترفندها را باطل و خنثی کرد.

رهبر انقلاب افزودند: اکنون نام جمهوری اسلامی ایران، برجستگان و اهداف والای آن با شیرینی و عظمت در میان ملتها یاد می شود و این کشور، آبروی بالایی در دل ملتها دارد.

ایشان پشتوانه پیشرفت ایران را حرکت مجدانه، مسلمانانه، متعبدانه و روشن بینانه دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ایران با تلاش خود، این پیشرفتها را به دشمن تحمیل کرد و وضع امروز کشور، آینده ی بهتر و روشن تر را نوید می دهد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به دهه عدالت و پیشرفت افزودند: کشور از اتحاد، پیشرفت و میل به حرکت علمی برخوردار است ضمن آنکه در زمینه عدالت، کارهای برجسته و کم نظیری انجام شده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به ضرورت ایفای نقش هر استان در پیشرفت کشور تاکید و خاطرنشان کردند: هر مجموعه استانی باید در مسابقه مثبت تلاش و پیشرفت، سهم خود را ادا کند و استان کردستان و نخبگانش هم تلاش کنند برجستگی خود را در این زمینه نشان دهند.

رهبر انقلاب اسلامی، استفاده از استعداد پرشور جوانان کردستانی و ایجاد زمینه اشتغال برای آنان را ضروری دانستند و خاطرنشان کردند: کردستان، استانی سرزنده و با نشاط است و مسئولان و نخبگان، توجه بیشتری به جوانها نشان دهند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ضمن تشکر از تلاشهای حجت الاسلام والمسلمین حسینی شاهرودی از حاضران خواستند سلام و محبت قلبی و صمیمانه ایشان را به مردم کردستان برسانند.


در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان با گرامیداشت سالروز سفر پرخیر و برکت رهبر انقلاب اسلامی به استان کردستان و دیدار با مردم با وفا و ولایتمدار این استان گفت: با وحدت، همدلی ،آگاهی و بصیرت ستودنی مردم و مسئولان استان، کردستان در مسیر پیشرفت و آبادانی گام برداشته و تمام تلاش ها و توطئه های دشمن برای ایجاد تفرقه خنثی شده است.

[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:53 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

تصویر بزرگ
به گزارش فرهنک نیوز به نقل از فارس ،مهدی غضنفری وزیر بازرگانی  به دفاع از ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع و معادن پرداخت و خود را از ایده‌پردازان این طرح از سال 86 که معاون وزیر بازرگانی بوده، معرفی و تاکید کرد: اگر این ادغام با محوریت صادرات غیرنفتی انجام شود، اقدامی مفید و اثرگذار است.
 
 
وی با ابراز خرسندی از تحقق این ایده در جلسه اخیر هیئت وزیران خاطرنشان کرد: ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع، حجم دولت را کوچک می کند و هم اینکه با این کار وزارتخانه ای چابک ایجاد می شود.
 
 
وزیر بازرگانی با تاکید بر اینکه بسیاری از کشورها دارای یک وزارتخانه برای مباحث مربوط به بازرگانی (تجارت) و صنعت هستند، اظهار داشت: درخصوص ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع، موضوع سنخیت مطرح نیست که برخی تصور می کنند این دو مجموعه قابل ادغام نیستند، بلکه بحث این است که وزارتخانه‌ها بر اساس تقسیم کار وظیفه‌ای چیده شدند و در دنیا مرسوم است که وزارتخانه‌ها فرایندها و مجموع چند وظیفه را مدیریت می کنند.
 
 
غضنفری افزود: وزارتخانه جدید (حاصل ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع) می تواند وزارتخانه ای باشد که کل فرایند تولید از کارخانه تا خانه یعنی از زمان ایجاد کالا تا رسیدن آن به دست مشتری (مصرف‌کننده) را مدیریت کند و با نظارت یک وزارتخانه بر کل این فرایند، بهتر می توان به امور تولید، صادرات و واردات پرداخت.
 
 
وی خاطرنشان کرد: امروز در دنیا وزارتخانه‌هایی که بر فرایندها مدیریت می کنند، بسیار موفق تر از وزارتخانه‌هایی هستند که بر وظایف نظارت می کنند چرا که وظیفه بخشی از فرایند است.
 
 
وزیر بازرگانی در پایان با رد شایعاتی که درباره وی از دولت پس از ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع در برخی سایت‌ها مطرح و حتی ادعا شده در این خصوص با رئیس جمهور مذاکره شده و محمود احمدی نژاد هم این مسأله را پذیرفته است، به خبرنگار فارس توصیه کرد که دنبال شایعات نباشد.
 
 
* محرابیان: ادغام وزارتخانه صنایع و بازرگانی موجب افزایش اشتغال و کیفیت کالا می‌شود
وزیر صنایع و معادن هم از ادغام وزارتخانه متبوعش با وزارت بازرگانی در صورتی که با نگاه به تنظیم بازار داخلی و تحقق بخشیدن تجارت باشد و بر مبنای آرمان توسعه صادرات غیر نفتی صورت گیرد، استقبال کرد و متذکر شد: اگر نگاه ما در راستای اقتصاد ملی و تنظیم‌کننده اقتصاد نیز یک دستگاه باشد، ادغام به رشد اقتصاد ملی کمک خواهد کرد.
 
 
علی اکبر محرابیان هم با تاکید بر اینکه در بسیاری از کشورها این اتفاق افتاده و موجب تقویت تولید و کمک به ایجاد ارزش افزوده بیشتر شده است، افزود: تکمیل ظرفیت‌های تولید، افزایش اشتغال و افزایش کیفیت کالاهای وارداتی را به دنبال خواهد داشت اما باید توجه شود هر کار درستی را اگر با روش‌های غلط انجام دهیم، تاثیرات معکوس خواهد داشت.
 
 
وی با اشاره به تشکیل کمیته سه جانبه متشکل از نمایندگان وزارتخانه‌های صنایع و بازرگانی و معاونت توسعه منابع انسانی ریاست جمهوری برای تعیین شرح وظایف و ساختار وزارتخانه جدید، خاطر نشان کرد: با انجام این ادغام، شرح وظایف جدیدی برای وزارتخانه جدیدالتاسیس که از ادغام دو وزارتخانه ایجاد شده، تعریف خواهد شد.
 
 
محرابیان متذکر شد: اصل ادغام وزارتخانه‌های صنایع و بازرگانی اقدام مناسبی است و بنده در طول چهار سال گذشته بارها با رئیس جمهوری مذاکره داشته ام و نظر خود را در این خصوص اعلام کرده‌ و از آن حمایت کرده‌ام و معتقدم با این ادغام، می توانیم به نحو مطلوب از ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی خود استفاده کنیم.
 
 
وی در ادامه از مطالعه و بررسی شرایط ادغام تمام سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه این دو وزارتخانه هم سخن گفت و متذکر شد: تصمیم‌گیری‌ها در این زمینه به گونه‌ای خواهد بود که منافع اقتصاد کشور به خصوص در حوزه تولید به طور کامل مورد توجه قرار گیرد.
 
 
وزیر صنایع و معادن با بیان اینکه تاکنون سرمایه‌گذاری های مناسبی در حوزه تولید انجام شده و تقاضا برای سرمایه‌گذاری های جدید نیز وجود دارد، گفت: باید در حوزه تولید، سرمایه‌گذاری های گسترده‌ای صورت بگیرد تا بتوانیم با ایجاد اشتغال و ارزش افزوده، اقتصاد خود را رشد دهیم.
 
 
محرابیان با اشاره به برنامه‌های خود برای ادغام وزارتخانه‌های صنایع و بازرگانی از چهار سال پیش به مهم‌ترین دلیل ادغام دو وزارتخانه متولی صنعت و تجارت اشاره کرد و متذکر شد: چنانچه تجارت در خدمت تولید ملی باشد، بهره‌وری و اقتصاد ملی با ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع و معادن رشد تصاعدی خواهد داشت.
 
 
وی در پایان خاطر نشان کرد که در برنامه‌های طراحی شده برای این ادغام، افزایش صادرات به عنوان یک پروژه راهبردی که موجب افزایش تولید و درآمد ملی می‌ شود مورد توجه ویژه خواهد بود.

[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:51 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

تصویر بزرگ ولایت فقیه، حکومت دینی و جمهوری اسلامی از سوی منتقدان و مخالفان محکوم و متهم به دیکتاتوری و نادیده گرفتن رای مردم بوده است. این شبهات از اولین روزهایی که زمزمه حکومت اسلامی در انقلاب پاگرفت، آغاز شده است و هم اکنون نیز در گوشه و کنار شنیده می شود.



نوشته : منصور حداد

تفکیک و تعارض جمهوریت و اسلامیت نظام، بیان دیگری است از همین پرسش است. «آیا اسلامیت نظام، جایی برای جمهوریت باقی می گذارد؟ آیا تنفیذ حکم ریاست جمهوری، طفیلی شمردن رای مردم نیست؟ آیا نصب فقهای شورای نگهبان بر سر نظارت همه انتخابات های موجود در کشور، نظارت قیم مآبانه از سوی ولی فقیه نیست؟ اگر نظر مردم با ولی فقیه یکی نبود، چه خواهد شد؟ فقیهان شورای نگهبان رهبر را نصب می کنند یا کشف می کنند؟ و ...» از این دست سوالات دیگر می توان برشمرد که همگی ناظر به بحث بالا هستند.

از سوی متفکران قائل به ولایت فقیه پاسخ های متفاوت و جواب های ارزشمندی به این عناوین داده شده است. پاسخ هایی که در حوزه تئوریک و نظریه پردازی از قوت و استحکام بالایی برخوردار هستند. "اسلامیت نظام بدون جمهوریت، قابل تحقق نیست، هرچند وابسته بدان هم نیست" محوری ترین سخنی است که از سوی این دست اندیشمندان مطرح شده است.

آن چه در حوزه نظر و سخن مطرح است معمولاً در حوزه اجرا صورت دیگری به خود می گیرد و راهی نسبتا متمایز و یا متفاوت با تئوری می پیماید. بدون تردید، صاحب‌نظران و محققان حق دارند عملکرد اجرایی و عملیاتی هر اندیشه‌ی اجتماعی را برای بررسی کارآمدی و قابلیت تحقق آن بررسی کنند و مدعیات نظریه ها را با صحنه اجرا مقایسه کنند.

انقلاب اسلامی در مسیر سی و اندی ساله عمر خویش توانسته به طور متوسط یک انتخابات برگزار کند. این سخن هر چند صحیح است ولی به صورت کلی نمی تواند ذهن پژوهشگران و اهل دقت را آرام نماید. در این انتخابات های متفاوت، جریان ها و افراد مختلف و متمایزی از صندوق های انتخابات بیرون آمده است. اما شاید بتوان برای بررسی جدی تر و عمیق تر عملکرد جمهوری اسلامی، عملکرد شخص ولی فقیه را مورد توجه قرار داد.

1.امام خمینی (ره) در اولین حرکت خود برای تاسیس جمهوری اسلامی، در تشکیل دولت موقت و نصب بازرگان را ناشی از دوچیز بر می شمرد: یکی حق شرعی و دیگری مقبولیت خود نزد مردم. «بنا به پیشنهاد شورای انقلاب، بر حسب حق شرعی و حق قانونی ناشی از آرای اکثریت قاطع قریب به اتفاق ملت ایران که طی اجتماعات عظیم و تظاهرات وسیع و متعدد در سراسر ایران نسبت به رهبری جنبش ابراز شده است» نام بردن اسم مردم و اشاره به جایگاه آنها در این سطح اهمیت، زمانی که هیچ سازوکاری برای نظارت بر امام و ممانعت در مسیر منویات ایشان جز رژیم پهلوی وجود ندارد گویای نقطه مهمی است که نباید آن را سهو کلام و یا بازی با کلمات برشمرد. چرا که ایشان نیازی به گفتن این کلمه نداشت، قطعا چنین چیزی در حمایت های گسترده و میلیونی ملت برهمه ثابت و مقدر بود. هر چند اصل انتخاب بازرگان به عنوان گزینه ریاست دولت موقت نیز خواسته شخص امام نیست و بلکه مطرح شده از سوی شورای انقلاب است.

برگزاری همه پرسی «جمهوری اسلامی» در کمتر از دو ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، طبق گفته برگزارکنندگان صرفاً به دلیل ابرام و اصرار و پیگیری شخص امام خمینی(ره) علیه برگزار شد. نوشتن قانون اساسی مشروطه و بسیاری قانون اساسی ها در کشورهای انقلاب زده مختلف توسط کارشناسان منتخب از سوی انقلابیون صورت می گیرد. اما امام خمینی با طراحی انتخابات خبرگان قانون اساسی، نوشتن میثاق اصلی جمهوری اسلامی را بر عهده منتخبان ملت می گذارد و خود به منزل خود در قم رفته و نظاره گر و حداکثر هدایت کننده عمومی ملت می شود. امام در بیانات خود در تاریخ30 مهر1358، صراحتا در انتقاد از مخالفان اصل مذکور و کسانی که برای انحلال مجلس خبرگان تلاش می کردند، انحلال مجلس خبرگان را توطئه خواندند و ضمن تاکید بر اینکه مجلس خبرگان، نمایندگان ملت می باشند، به اعضای این مجلس توصیه کردند که موظفند قانون اساسی و اسلامی بنویسند.

2.خبرگان قانون اساسی برای نوشتن پیش نویس قانون اساسی در فضای ملتهب ماه های اولیه انقلاب اسلامی نتوانست طی مدت قانونی پیش نویس را آماده کند. در اینجا عده ای که خروجی و نتیجه محتمل خبرگان قانون اساسی را نمی پسندیدند، نسبت به پایان یافتن مهلت قانونی اعتراض کرده و خواستار انحلال مجلس خبرگان قانون اساسی شدند. برخی از اعضای دولت موقت با حضور نزد امام خواسته خود را مطرح ساختند ولی با اعتراض شدید ایشان در خفا و علن مواجه شدند. ایشان چنین طرحی را توطئه علیه ملت و منتخبان ملت ارزیابی کردند و اعلام داشتند اینها می خواهند نوشتن قانون اساسی را به تاخیر اندازند تا بتوانند، نظرات خود را به مردم تحمیل کنند. یا اینکه از سر ناآگاهی فرصت کودتا و دخالت خارجی را فراهم آورند. چیزی که هم اکنون در مدیریت آمریکایی قیام های اسلامی مردم منطقه خاورمیانه در جریان است. تاخیر، تاخیر و تاخیر در نهادینه و ساختارمند شدن خواسته های مردم برای دستبرد و تحریف در مسیر حقیقی انقلاب ها.

3. طبق قانون اساسی رئیس جمهور برای انتخاب نخست وزیر نیاز به رای و تایید مجلس شورای اسلامی داشت. بنی صدر و مجلس شورای اسلامی از دو طیف سیاسی مختلف بودند، لذا انتخاب نخست وزیر توافقی سخت به نظر می آمد. بنی صدر برای اینکه مجلس را در عمل انجام شده قرار دهد و در برابر خواسته خود مجبور سازد، سیداحمد خمینی فرزند امام را به عنوان نخست وزیر معرفی کرد. امام خمینی(ره) سریع و جدی با این پیشنهاد مخالفت کردند. سپس بنی صدر خواستار معرفی یک نفر از سوی امام برای نخست وزیری شد. این مسئله عملاً، تشریفاتی کردن رای اعتماد مجلس به نخست وزیر بود. حضرت امام با این طرح نیز مخالفت کرد و خواستار حل مسئله از طریق قانونی و تعامل منتخبان مردم یعنی رئیس جمهور و مجلس شد. 

4آیت الله منتظری قائم مقام رهبری و به نوعی نفر دوم جمهوری اسلامی در پی رای دستگاه قضایی و امنیتی در محکوم شدن حجت الاسلام سیدمهدی هاشمی به اعدام، همه دیدارهای عمومی و خصوصی خود با مسئولین نظام را قطع کرد و به حالت خود را قهر خانه نشین کرد. بلکه بدین وسیله مانع از اجرای قانون در حق نزدیکان خود شود. اما حمایت و تاکید امام خمینی (ره) برای اجرای عدالت، محکوم را به چوبه دار سپرد. امام خمینی(ره) برخلاف نظر صریح شان در مخالفت با قائم مقامی آیت الله العظمی منتظری، به کارشناسی و مشورت مدیران ارشد مملکتی اعتماد می کنند و این کسوت را بر جناب شیخ تایید می کنند. 

5.شورای بازنگری قانون اساسی در سال 68 پس از وفات امام خمینی در بررسی های خود، حق انحلال مجلس شورای اسلامی را به ولی فقیه واگذار کرد. اما حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) طی نامه ای خواستار حذف این بند از متن قانون اساسی جدید شدند. این پیشنهاد مجلس شورای اسلامی که از سوی امام در رأس نظام برشمرده شده است، در ذیل نظارت مستقیم رهبری می برند. 

6.در سال های انتهایی دوره ریاست جمهوری حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی، زمزمه هایی مبنی بر حضور ایشان برای سومین مرتبه در کسوت رئیس جمهوری مطرح شد. صحبت تغییر قانون اساسی از سوی اطرافیان رئیس جمهور مطرح شد و با مخالفت صریح ولی فقیه مواجه شد.

7.در انتخابات ریاست جمهوری ششم منتخب مردم- همان طور که این روزها هرچه بیشتر معلوم می شود- زاویه جدی با مسیر اصلی انقلاب اسلامی داشت. بالتبع نارضایی احتمالی از سوی دوستان حدس زده می شد. لذا شخصیت برجسته سیاسی جناح مخالف تلویحاً نگاهی به دخالت در نتیجه انتخابات دارد. آقای بشارتی وزیر کشور وقت این ماجرا را اینگونه روایت می کند:« من در آن روزها شنیدم که یکی از آقایان، ساعتی قبل از این‌که تقریباً بر همه روشن شود که چه کسی پیروز انتخابات است، وقت می‌گیرد و خدمت آقا می‌رسد؛ با این‌که هیچ مسئولیت رسمی هم در زمینه برگزاری انتخابات نداشته است. در آن جلسه به ایشان گزارشی از نتیجه انتخابات می‌دهد و خواستار ابطال انتخابات می‌شود. آقا در پاسخ برخورد خیلی شدیدی با وی می‌کند که ظاهراً سابقه نداشته است. با این مضمون که چگونه به خودت اجازه می‌دهی که این‌طور درباره‌ی نظام فکر کنی و تصمیم بگیری؟»

8.چند سال بعد انتخابات مجلس هفتم شورای اسلامی با زمزمه های تعلل و تعویق برگزاری انتخابات از سوی وزارت کشور دولت اصلاحات مواجه شد. استانداران و مجریان برگزاری انتخابات به صورت ضمنی اعلام کردند که در صورت تایید صلاحیت نشدن، هم جناحی های خاطی شان، در انجام وظیفه خود تعلل خواهند کرد. اینجا حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله) با تاکید بر برگزاری به موقع انتخابات اجازه تاخیر یک روزه را نمی دهند.

9. در انتخابات دهم ریاست جمهوری اولین حمله ای که صورت گرفت قبل از آنکه به اسلامیت نظام باشد، به جمهوریت نظام هجمه شد. کاندیدای شکست خورده، بدون اینکه دلیل قانع کننده ای داشته باشد خواستار ابطال انتخابات شد. انتخاباتی با مشارکت 85درصدی مردم انجام شده بود و لغو انتخابات نیاز به دلیل متقن داشت، اما آن چه بعد از دو سال معلوم قطعی شده است، خالی بودن دست دروغگویان است. قطعا اگر پایداری و پایمردی امام برحقِّ جامعه نبود، بسیاری از خواص و مدیران ارشد جمهوری اسلامی عرضه ای در مقاومت و حفاظت از آراء مردم را نشان ندادند. حتی همان طور که عملکردشان در فتنه هشتاد و هشت معلوم کرد، تمایلی به گردن نهادن به رای ملت در انتخاب محمود احمدی نژاد نداشته و ندارند. حضرت آقا ابطال را اینگونه توصیف می کنند: «این‌که می‌گویید ابطال بشود، این حرف خلاف قانون است، این را کسی نمی‌تواند بپذیرد. پذیرش ابطال انتخابات یعنی این‌که بزنم توی دهن چهل میلیون!»

10. استعفای وزیراطلاعات دولت دهم، و پذیرش از سوی محمود احمدی نژاد با مخالفت ولی معظم فقیه، رهبر حکیم انقلاب مواجه شد. رئیس جمهور معتقد است باید کابینه چابک و همراه و سریع الانتقال داشته باشد. آقای احمدی نژاد وزیر اطلاعات قبلی خود حجت الاسلام محسنی اژه ای را در اوج فتنه 88 برکنار کرد اما مقام معظم رهبری علی رغم نیاز مبرم به ثبات و تمرکز در مدیریت اطلاعاتی و امنیتی کشور اعتراض و مخالفتی نشان ندادند. به نظر می آید نزدیکی به انتخابات مجلس شورای اسلامی و دفع شبهه مقدر دخالت دولتی ها در فرایند انتخابات مجلس شورای اسلامی باعث شد، رهبری را برای ورود به این مسئله مجاب کرد.

والیان فقیه جمهوری اسلامی، نائبان برحق امام زمان عجل الله تعالی فرجه در تاریخ جمهوری اسلامی نشان داده اند، در نقاط بحرانی که مردمسالاری و جمهوریت نظام محل خدشه و تهدید است، حتی اگر به ظاهر خلاف مطلوب باطنی آنها باشد، علیرغم همه تهمت ها و سوء تفاهم ها و حتی پیشآمدن ضررهای قطعی الاحتمال یک قدم از حفظ رای و نقش آفرینی مستقیم مردمی کوتاه نمی آیند. این روزها برخی مغرضین و معاندان جمهوری اسلامی در جایگاه مدافعان جمهوریت دخالت حضرت آقا را در ماجرای وزیر اطلاعات مصداقی از خودکامگی و ناچیزشمردن مردم دانسته اند. اما به نظر می آید که این مسئله کاملا برعکس است و یاوری دولت با حکم ولایی در طی زمان کاملا به سود این دولت تمام خواهد شد، هر چند رئیس جمهور محترم نسبت بدان تعلل کرده اند.

در اینجا نقل فرازی مهم از سخنان امام خمینی برای جمع بندی سخن لازم و شایسته است:

این بیانات ارزشمند در صفحه 23 از جلد 11 صحیفه امام، موجود است:

ولایت فقیه هست که جلو دیکتاتوری را می‌گیرد. اگر ولایت فقیه نباشد، دیکتاتوری می‌شود. آن که جلو می‌گیرد از اینکه رئیس جمهور دیکتاتوری نکند، آن که جلو می‌گیرد از اینکه رئیس ارتش دیکتاتوری نکند، رئیس ژاندارمری دیکتاتوری نکند، رئیس شهربانی دیکتاتوری نکند، نخست وزیر دیکتاتوری نکند؛ آن فقیه است.

آن فقیهی که برای امت تعیین شده است و امام امت قرار داده شده است، آن است که می‌خواهد این دیکتاتوری‌ها را بشکند و همه را به زیر بیرق اسلام و حکومت قانون بیاورد. اسلام، حکومتش حکومت قانون است؛ یعنی قانون الهی، قانون قرآن و سنت است. و حکومت، حکومت تابع قانون است؛ یعنی خود پیغمبر هم تابع قانون، خود امیر المؤمنین هم تابع قانون، تخلف از قانون یک قدم نمی‌کردند و نمی‌توانستند بکنند.

[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:48 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

تصویر بزرگ
به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از آتی نیوز؛ دولت سوریه خبر از کشته شدن 10 تن غیر نظامی در حمله به اتوبوسی نزدیک شهر حمص توسط باندهای تروریستی مسلح داد.



 
 خبرگزاری رسمی این کشور، تصاویری از اتوبوس مورد حمله واقع شده که از لبنان در حال بازگشت بود نشان داد.
 
یکی از پزشکان بیمارستان حمص به نقل از قربانیان حادثه به این خبرگزاری گفت، به آنها از فاصله ای نزدیک شلیک شده است.
 
به گزارش فرهنگ نیوز، مقامات این گروه های تروریستی که از طرف غربی ها پشتیبانی می شوند، عامل این حمله شناخته شده و گفته می شود با قصد تشدید خشم مردم سوریه نسبت به دولت این کشور، دست به چنین اقداماتی می زنند تا موج درگیری ها را افزایش دهند.


[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:46 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

تصویر بزرگ

سید مسعود شجاعی طباطبایی در وبلاگ خود با عنوان وصیت‌‌نامه عکسی را از علی فریدونی عکاس با سابقه ایرنا از عملیات رمضان منتشر کرده و می‌نویسد:

محور پاسگاه زید (27 تیر 1361) نیمه‌شب یکشنبه 27 تیرماه، گردان های در گیر در مرحله دوم عملیات رمضان به دلیل گذشت زمان و نزدیک شدن صبح، از تعدای از نیروهای داوطلب می خواهند که از میدان مین پیش رو سریع تر گذر کرده و معبری برای عبوردیگر رزمندگان باز کنند. از میان 150 نفر داوطلب به 20 نفر از آنان اجازه ی ورود به میدان مین داده می شود و اغلب این 20 نفر نیز به شهادت رسیدند.

بعد از رفتن شما سخت تنها شدیم، همه حرفهایمان رنگ و بوی دلتنگی به خود گرفت،ای فرشته های خفته بر میدان مین، ای خدایان شجاعت و عشق،  این درد فراق را تنها می توانم به آسمان در دل شب بگویم و در میان ستاره ها به جستجوی شما بر خیزم، این روزها از هجر فراغ شما،تنها می توانم دلتنگی هایم را به چهار دیواری گلزار شهدا بگویم، بعد از رفتن شما چقدر زخم زبان شنیدیم،زخم ها تنها در دلمان باز شد، چه زود بسیجی گمنام شد ، مگر شما جاده ی زندگی شان را هموار نکرید، معبرهای آتشین را به جان نخریدید، تا مدلهای بیشمار بی ام و و بنز و پرادو در شهر جولان دهند و در ویلاهای کنار دریاشان با سگانشان رژه مرگ بروند، ، چه زود فراموشتان کردند، هنوز سخت است باور کنم هشت سال دفاع مقدس به سخره گرفته می شود، چقدر دوست دارم بر آن خاکی که خفته اید سجده کنم و عشق را در دانه های داغ شن های محور زید جستجو کنم...

طباطبایی در ادامه این نوشته می‌نویسد: 1- گل واژه های این مطلب از نوشته های برادر عزیزم علی چناری است.

2- شهادت شهید آوینی در میدان مین: کم کم از آنچه در بیابان است رو بر می گرداند... آسمان فکّه آبی است با ابر های پرپشت... نور در میانشان تلالو می کند... باد بهار با خودش رایحه ای برای دشت می آورد... سیّد مرتضی بو می کشد... عمیق بو می کشد... ناگهان غمی بر دلش می نشیند... روزی بود که این دشت پر از سر و صدا بود... بر آنهایی که اینجا گرفتار شده بودند چه گذشت...فکّه اسیر شده بود... نمی شد رهایش کرد... فکّه ماند بی آنکه راهی برای بازگشت پیدا شود... رزمندگان ماندند و از تشنگی مردند... از عطش... سیّد مرتضی جرعه ای از قمقمه آب نوشید... شور بود! ... مرتضی تعجّب کرد!... به زمین انداختش... چشم هایش را بست... سرش گیج رفت...کسی در ذهنش فریاد کشید: * یاااااااااا علی..... !!! * مرتضی قدم آخر را محکم تر از همیشه برداشت!...

پایش را روی مین والمری گذاشت... ضامن رها شد... دشت صدای انفجار را شنید... سیّد مرتضی بر زمین افتاد... یک لحظه آسمان را نگاه کرد... لبهایش را به داخل کشید و با زبان خیسشان کرد و... چشم هایش را بست...
4- لحظاتی قبل دوست همرزمم آقای سعید رمضانعلی که  در عملیات بدر در یک دسته بودیم، به اطلاعم رساند که حاج محمود کلهر نیز که در همان عملیات با او بودیم (وی در عملیات والفجر هشت دوچشم خود را از دست داد و مجروح شیمیایی هم بود) به ملکوت اعلا شتافت، خیلی دلتنگم و پریشان:

یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه

هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه
بشکسته سبوهامان، خون است به دل‌هامان
فریاد و فغان دارد، دردى‌کش میخانه
هر سوى گذر کردم، هر کوى‌ نظر کردم
خاکستر و خون دیدم؛ ویرانه به ویرانه
افتاده سرى سویى، گلگون شده گیسویى
دیگر نبود دستى تا موى کند شانه
ای وای که یارانم، گل‌های بهارانم
رفتند از این خانه، رفتند غریبانه


[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:43 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

تصویر بزرگ  

شهید عبدالحسین برونسی قبل از عملیات خیبر مسئولیت فرماندهی تیپ هجده جوادالائمه (ع) را بر عهده می گیرد و روز 23/12/1363 در عملیات بدر به شهادت می رسد.

 شهید عبدالحسین برونسی به سال 1321 در روستای «گلبوی کدکن» از توابع تربت حیدریه متولد شد. عبدالحسین علاوه بر کار بنایی شروع به خواندن دروس حوزوی هم کرد. با پیروزی انقلاب شهید برونسی وارد گروه ضربت سپاه پاسداران شد و با شروع جنگ عازم جبهه شد. عبدالحسین قبل از عملیات خیبر مسئولیت فرماندهی تیپ هجده جوادالائمه (ع) را بر عهده می گیرد. سرانجام شهید عبدالحسین برونسی روز 23/12/1363 در عملیات بدر به شهادت می رسد. جسم مطهر این شهید عزیز که تا کنون مفقود بوده، بعد از 27 سال در حالی پیدا شده است که سر ندارد و قرار است روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مشهد به خاک سپرده شود.

روحمان با یادش شاد


شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه (سمت راست تصویر)

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه (سمت راست تصویر)

فرمانده تیپ جواد الائمه در حال سخنرانی

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه (در سمت چپ تصویر)

شهید عبدالحسین برونسی (نفر اول در سمت راست تصویر)

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه هنگام مجروحیتش در بیمارستان

شهید عبدالحسین برونسی(نفر دوم از سمت راست تصویر)

شهید برونسی در حال سخنرانی در جمع نیروهای جبهه

 فرمانده تیپ جواد الائمه (نفر وسط در ردیف جلو)

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه (نفر دوم از سمت راست)

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه (نفر دوم از سمت راست)

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه (ایستاده از سمت راست)

 فرمانده تیپ جواد الائمه

سردار شهید عبدالحسین برونسی

شهید عبدالحسین برونسی فرمانده تیپ جواد الائمه

شهید عبدالحسین برونسی (نشسته از سمت راست نفر چهارم) در عکس شهید شوشتری نیز دیده می شود



[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:41 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

تصویر بزرگ
به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از فارس، سردار احمد روزبهانی امروز در حاشیه نشست مردمی در مرکز نظارت همگانی نیروی انتظامی و در جمع خبرنگاران گفت: طرح امنیت اخلاقی هیچگاه تعطیل نشده و پلیس به وظایف خود در این زمینه عمل می‌کند اما با توجه به آغاز فصل گرما حضور پلیس و گشت‌های امنیت اخلاقی از این پس پررنگ‌تر خواهد شد.
 
 
وی اظهار داشت: بحث بدپوششی‌ها و مواردی از امنیت اخلاقی باعث شده تا مطالبات مردم، رسانه‌ها و مسئولان افزایش پیدا کند.
 
 
سردار روزبهانی گفت:برخی فکر می‌کنند که پلیس هیچ اقدامی در زمینه امنیت اخلاقی و مقابله با بدحجابی انجام نمی‌دهد در حالی که این طور نیست و پلیس به وظایف خود در این زمینه با جدیت عمل می‌کند.
 
 
این مقام نیروی انتظامی تصریح کرد: نام گشت ارشاد را از روی ماشین‌های پلیس حذف کردیم و این گشت‌ها تحت عنوان پلیس امنیت اخلاقی فعالیت‌های خود را ادامه می‌دهند.
 
 
سردار روزبهانی گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و حجم انبوهی از مسافرت‌ها مطالبات مردمی در زمینه پوشش و امنیت اخلاقی افزایش یافته و به همین منظور حضور پلیس در پارک‌ها، جنگل‌ها، حاشیه رودخانه‌ها، خیابان‌ها و دیگر اماکن افزایش می‌یابد و طرح امنیت اخلاقی را کمافی‌السابق اجرا خواهیم کرد.
رئیس پلیس امنیت اخلاقی گفت: از این پس شاهد حضور پررنگ و پرتعداد گشت‌های امنیت اخلاقی در خیابان‌ها و مراکز عمومی و تفریحی خواهیم بود تا به مطالبات مردمی پاسخ قانع‌کننده‌ای بدهیم.
 
 
وی اظهار داشت: پلیس با دیش‌های ماهواره‌ای که روی بالکن و پشت‌بام‌ها به صورت آشکار نصب شده و قابل رویت هستند برخورد می‌کند و اگر این موضوع دوباره تکرار شود فرد خاطی به دستگاه قضایی معرفی خواهد شد.
 
 
* تذکرات و برخوردهای پلیس برای بدپوشش‌ها شدت می‌گیرد
این مقام نیروی انتظامی تصریح کرد: در بحث پوشش نیز برخوردها، تذکرات پلیس شدت می‌گیرد و افرادی که به صورت مانکن‌گونه و از روی غرض در خیابان‌ها ظاهر شوند با برخورد قانونی و مقتدرانه پلیس مواجه خواهند شد.
 
 
*خودروی رانندگانی که کشف حجاب کنند توقیف می‌شود
رئیس پلیس امنیت اخلاقی گفت: در بعضی از خودروها رانندگان زن اقدام به کشف حجاب می‌کنند که این اقدام توجیه درستی نداشته و پلیس ضمن توقیف خودرو با فرد خاطی برابر قانون اقدام می‌کند و فرد خاطی را به دستگاه قضایی معرفی می‌کند.
 
 
* عدم رعایت حجاب و استفاده از ماهواره نقض حقوق شهروندی است
سردار روزبهانی در توضیح این موضوع که برخی می‌گویند لباس افراد و نحوه آرایششان به خودشان مربوط است و حقوق شهروندی محسوب می‌شود، گفت: قانون‌شکنان از اقدام غیر قانونی‌شان اطلاع دارند و این موضوع هیچ ارتباطی به حقوق شهروندی ندارد، عدم رعایت حجاب زیر پا گذاشتن حقوق شهروندی است و در بحث استفاده از ماهواره نیز که معضلات و مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده خود عدم رعایت حقوق شهروندی محسوب می‌شود.
 
 
* پلیس با قدرت تمام طرح امنیت اخلاقی را با هدف مبارزه با تهاجم فرهنگی به اجرا می‌گذارد
رئیس پلیس امنیت اخلاقی گفت: پلیس با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی غرب و فساد با قدرت تمام وارد عمل شده و مبارزه خواهد کرد.
 
وی اظهار داشت: برای اجرای قانون و افزایش امنیت اخلاقی از مردم می‌خواهیم پلیس را یاری کند تا ضمن احیای حقوق شهروندی و امنیت قابل پسند و نسبی برسیم.
 
سردار روزبهانی گفت: پلیس فقط با مزاحمان نوامیس و بدحجابان برخورد نمی‌کند بلکه با مزاحمان نوجوانان پسر نیز به شدت برخورد خواهد کرد.
 
این مقام نیروی انتظامی گفت: طرح امنیت اخلاقی کما فی السابق در حال اجرا است اما در موضوع آموزش تأکید فراوان داریم و سعی می‌کنیم ایرادها و نواقص را برطرف کرده و مأموران پلیس را نیز توجیه و آموزش دهیم.
 
سردار روزبهانی تأکید کرد: برای اجرای بهتر طرح امنیت اخلاقی با همت بیشتر و تعداد بیشتری از نیروها و همچنین با هماهنگی مقامات قضایی وارد عمل می‌شویم.
 
رئیس پلیس امنیت اخلاقی گفت: پلیس برای جمع‌آوری دیش‌های ماهواره و ورود به ساختمان‌ها هماهنگی قضایی انجام داده است.
این مقام نیروی انتظامی درباره سگ‌گردانی نیز اظهار داشت: قانونی در مجلس شورای اسلامی آماده تصویب است که مشکلات قانونی برای برخورد با سگ‌گردانی را مرتفع می‌کند.
 
وی اظهار داشت: سگ‌ها باعث ایجاد ناامنی برای شهروندان می‌شود و گاهی با پارس کردن موجب ناراحتی برخی شهروندان می‌شوند.
 
وی اظهار داشت: مشاهده شده که برخی افراد لباس سیاه بر تن سگ کرده و پشت هیئت‌های عزاداری حرکت می‌کنند که این با باورهای مذهبی مغایرت دارد و نوعی توهین محسوب می‌شود. در ایران شرایط پلیس باید با این افراد برخورد کند.
 
سردار روزبهانی با تأکید بر اینکه خودرو حریم شخصی نیست، گفت: کسی که چنین بحثی را مطرح می‌کند از قانون اطلاعی ندارد. هرگونه بدپوششی یا کشف حجاب در خودرو جرم مشهود به شمار می‌رود و پلیس وظیفه دارد اقدام قانونی در این زمینه انجام دهد.
 
سردار روزبهانی افزود: در طرح امنیت اخلاقی امسال مأموریت‌های پلیس چند برابر می‌شود و بیش از 70 هزار نفر نیرو در این طرح شرکت خواهند کرد.
 
 
* هر خودروی شخصی می‌تواند گشت نامحسوس پلیس باشد
وی اظهار داشت: نیروهای پلیس امنیت اخلاقی به صورت محسوس و نامحسوس فعالیت خواهند کرد و افراد قانون شکن بدانند هر خودروی شخصی می‌تواند گشت نامحسوس باشد.
وی اظهار داشت: پلیس راهور طبق قانون می‌تواند با بدحجابی برخورد کند.
رئیس پلیس امنیت اخلاقی گفت: افرادی که به دلیل بدپوششی دستگیر شوند به مقر پلیس هدایت شده و به خانواده آنها برای تهیه لباس مناسب اطلاع داده می‌شود و در پایان از فرد تعهد اخذ می‌شود تا در صورت تکرار وی به مرجع قضایی معرفی شود.
سردار روزبهانی تأکید کرد: افرادی که مانکن‌وار و غرض‌ورزانه در خیابان‌ها ظاهر شوند توسط پلیس به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:39 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

40 متهم پرونده کوی دانشگاه و ساختمان سبحان محکوم شده‌اند


تصویر بزرگ
به گزارش  فرهنگ نیوز به نقل از برنا، حجت الاسلام محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه بعد از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در رابطه با پرونده کوی دانشگاه و ساختمان سبحان گفت: حکم این دو پرونده صادر شده است که براساس آن این دو پرونده جمعا 50 متهم داشت که از این میان 40 نفر محکوم به حبس و جزای نقدی و پرداخت خسارت های وارده شده اند.
 
 
وی با اشاره به اینکه پرونده کوی دانشگاه و ساختمان سبحان پرونده های سنگینی بود، گفت: برآورد خسارت ها و برخی مسایل مانند اینکه تعدادی از افراد مرتبط در پرونده کوی دانشگاه به پوشاندن چهره دست به آن اقدامات زده اند به همین دلیل دادسرا با سختی هایی مواجه شده بود.
 
 
محسنی اژه ای با اشاره به مراحل رسیدگی این دو پرونده خاطر نشان کرد: براساس حکم صادر شده 40 نفر از متهمان محکوم به حبس، جزای نقدی و پرداخت خسارت شده اند.
 
 
وی افزود: در پرونده کوی دانشگاه هم کسانی از خارج از دانشگاه وارد شده و اقدامات مجرمانه انجام می دادند و هم افرادی در داخل کوی مبادرت به این گونه اقدامات می کردند که جمعا 22 جلسه دادگاه برای رسیدگی به این پرونده تشکیل شد که این جلسات با حضور شکات، وکلا، نماینده وزارت علوم و نماینده دانشگاه تهران با حساسیت خاصی برگزار شد و چنانچه حکم صادره در حوزه قانونی مورد اعتراض متهمین و یا شکات قرار گیرد به دادگاه تجدیدنظر ارجاع خواهد شد.

[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 6:37 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

این لوح فشرده حاوی تصاویر مقام معظم رهبری پیش از انقلاب تا کنون با دسته بندی موضوعی می باشد



این مجموعه شامل 8288 تصویر می باشد و امکان کپی و استفاده از تصاویر وجود دارد

(موضوعات: بازدید، پیش از رهبری، دیدار، سفرها، سیمای رهبری، مراسم، نماز)



پسورد: www.yasinmedia.com

دوستان دقت داشته باشید که باید تمام فایل هارا دانلود کنید تا نرم افزار به کار بیفتد.                            باتشکّر


[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 2:34 صبح ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

 

خرم آباد - خبرگزاری مهر: ماجرای دو توله خرسی که در قرنطینه پارک کوهستانی خرم آباد نگهداری می شوند روایت تلخ از انسانهایی است که طبیعت را بازیچه خودخواهی کرده اند تا رهاورد این خودخواهی چیزی جز کوچ اجباری و فراق برای خرس مادر و فرزندانش نباشد.


[ دوشنبه 90/2/19 ] [ 2:10 صبح ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
<   <<   21   22   23   24      >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب


بازدید امروز: 907
بازدید دیروز: 2700
کل بازدیدها: 19900212

طلایه دار