سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بی سروسامان

 


[ پنج شنبه 90/6/17 ] [ 6:4 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان، با اشاره به اقدام تاریخی و بی سابقه امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در تشکیل نظام سیاسی مبتنی بر فقه اسلامی، به تبیین چالش ظاهری میان "حفظ هویت و اصول نظام" با "تحقق نیافتن برخی اهداف مادی و معنوی" پرداختند و ضمن تشریح معنای صحیح ولایت مطلقه فقیه و تأکید بر لزوم تصحیح و تکمیل مستمر مسیر حرکت نظام افزودند: حوادث بسیار عظیمی در منطقه در حال رخ دادن است که باید با تبیین دقیق و صحیح مفهوم مردمسالاری دینی برای ملتهای مسلمان، خلاء موجود را در زمینه جهت گیری آینده این حوادث، پُر کرد.
ایشان، با اشاره به سابقه بسیار دیرین فقه سیاسی در فقه شیعه خاطر نشان کردند: با وجود این سابقه عریق و ریشه دار، "نظام سازی بر اساس فقه اسلامی" تا قبل از امام راحل عظیم الشأن سابقه نداشته است و آن بزرگوار، اول کسی است که در مقام نظر و عمل، یک نظام سیاسی را بر مبنای مردمسالاری دینی و ولایت فقیه، مطرح و ایجاد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای پس از بیان اهمیت بی بدیل و تاریخ ساز اقدام امام خمینی در نظام سازی سیاسی، افزودند: تحقق اهداف کلان مادی و معنوی این نظام، بطور طبیعی به زمان طولانی نیاز دارد و به همین علت، در کوتاه مدت و میان مدت ممکن است این تصور در ذهن برخی پیش آید که حفظ و پایبندی به اصول و مبانی نظام، مانع از دسترسی به پیشرفت و محقق شدن اهداف شده است.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین نگاه صحیح به این چالش بزرگ، به صبر پُر عظمت امام در تحمل فشارها و دشواریها اشاره کردند و افزودند: امام، هیچگاه چه در مسائل داخلی و چه در مسائل خارجی از مبانی و اصول، کوتاه نیامد و ضمن پیگیری اهداف، همواره به هویت نظام، کاملاً وفادار بود.
حضرت آیت الله خامنه ای، پیگیری توأمان هر دو طرف این چالش، یعنی حفظ هویت نظام و دستیابی به پیشرفتهای مادی و معنوی را راه حل مسئله دانستند و خاطر نشان کردند: باید این واقعیت را یک اصل مهم و قطعی دانست که حفظ اصول نظام و پیشرفت و تعالی کشور، هم جهت و سازگارند و نباید بخاطر برخی مشکلات به قناعت حداقلی اکتفا کرد و از اصول کوتاه آمد.
ایشان، حفظ هویت نظام و پیگیری همزمان روند تحقق اهداف مادی، علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را کاری مهم، پیچیده و سخت برشمردند و خاطر نشان کردند: پیشرفتهای امروز کشور که در سایه حفظ اصول بدست آمده با وضع ایران در اول انقلاب قابل مقایسه نیست و این حقیقت نیز نشان میدهد که پیشرفت و تعالی جامعه، با حفظ اصول و هویت نظام امکان پذیر است، ضمن این که نصرت الهی نیز تنها در پرتو وفاداری به مبانی اسلام ، شامل حال ملت و کشور خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی در دومین نکته از سخنانشان در جمع اعضای مجلس خبرگان، به تبیین لزوم تصحیح و تکمیل مستمر مسیر حرکت نظام پرداختند.
ایشان، نظام سازی را امری جاری و نه دفعی و یکباره خواندند و افزودند: اصلاح و تکمیل مسیر حرکت، جزو متمم نظام سازی است و باید با رصد و بررسی مداوم، اشتباهات را تصحیح، نواقص را رفع و نظام سازی را تکمیل کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، در ادامه همین بحث، موضوع ولایت مطلقه فقیه را ناظر به بحث نظام سازی و اصلاح حرکت نظام دانستند و افزودند: بُعد مهمی از مفهوم اطلاق که ابتدا در قانون اساسی نبود و امام به ولایت فقیه منضم و اضافه کردند به همین مسئله باز می گردد.
رهبر انقلاب افزودند: ولایت مطلقه فقیه یعنی انعطاف پذیری دستگاه ولایت. و معنای این مسئله این است که مجموعه دستگاههای تصمیم ساز و تصمیم گیر که رهبری در رأس آنها قرار دارد بطور دائم با انتخاب آنچه درست تر و کامل تر است، خود را بطور مدام متحول کنند و با تکمیل نظام سازی، کشور را به پیش ببرند.
ایشان با اشاره به تناقض ذاتی فهم دشمنان از مفهوم ولایت مطلقه فقیه افزودند: آنها می گویند ولایت مطلقه یعنی کشور بر اساس میل فقیه عادل حرکت کند در حالیکه فقیهی که عادل است نمی تواند به میل خود عمل کند.
رهبر انقلاب در تعبیر دیگری افزودند: مطلقه یعنی در دستِ کلیددار اصلی نظام، حالت انعطافی وجود دارد که می تواند هر جا لازم شود مسیر را تصحیح و تکمیل کند.
ایشان در تشریح تفاوت برداشتها از مفهوم انعطاف پذیری در بحث ولایت فقیه افزودند: برداشت خطرناکی که باید از آن بر حذر بود اشتباه گرفتن انعطاف با انحراف و کوتاه آمدن در مقابل فشارهای بیرونی است.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه تأکید کردند: نباید بخاطر فشارهای سیاسی ـ تبلیغاتی دشمنان قسم خورده اسلام و ایران، در هیچ مسئله ای، از اصول و مبانی کوتاه آمد و در چارچوب های غربی حرکت کرد چرا که این مسئله تجدید نظر و انحراف است نه انعطاف.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین برداشت صحیح از انعطاف پذیری، پاسخ بروز به مسائل تازه در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و دیگر زمینه ها اشاره کردند: بعنوان مثال در بحث بانکداری اسلامی و یا موارد دیگر، مسائل تازه ای بروز میکند که فقه مکلف است آنها را حل کند.
حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد از برآورده نشدن انتظار ایشان در ایجاد کرسی های آزاد فقهی در حوزه علمیه قم افزودند: باید در حوزه، "درسهای خارج استدلالیِ قوی"، مخصوص فقه حکومتی، وجود داشته باشد تا درباره مسائل و چالشهای نو به نو بحث فقهی شود و سپس نتایج این مباحث در اختیار نخبگان و روشنفکران دانشگاهی و غیر دانشگاهی قرار گیرد تا آنها را به فرآورده هایی قابل استفاده برای افکار عمومی تبدیل کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنانشان درباره آثاری که نظام سازی امام خمینی می تواند در بر داشته باشد به حوادث عظیم ماههای اخیر در مصر، تونس، لیبی و یمن اشاره کردند و افزودند: دیکتاتورهای متکی به آمریکا و غرب یکی پس از دیگری سرنگون می شوند و آینده ملتها در معرض احتمالات گوناگونی است که باید این احتمالات را به طور دقیق تحت نظر داشت.
رهبر انقلاب، در اختیار گرفتن زمام امور تحولات جاری منطقه را بدست نخبگان دینی، یکی از احتمالات مطرح دانستند اما افزودند: بازگشت عوامل نظام های دیکتاتوری سابق با ظاهری متفاوت و نیز خطر بسیار بزرگ استقرار نظام های وابسته به غرب تحت پوشش دموکراسی و آزادی در این کشورها، از دیگر مسیرهای محتمل است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند در این اوضاع و احوال پیچیده، طرح موضوع مردمسالاری دینی می تواند به کمک ملتهای منطقه بشتابد و بعنوان هدیه و یادگار امام خمینی نیازهای آنان را بر طرف سازد و با روشن کردن آینده ملت های منطقه، نگذارد دشمنان از خلاءهای موجود استفاده کنند.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنانشان، ماه مبارک رمضان امسال را برای مردم ایران و نظام اسلامی پر برکت تر و با صفاتر از گذشته خواندند و افزودند: حضور با طراوت و شوق آفرین انبوه جوانان، نوجوانان و دیگر قشرهای ملت مومن ایران در جلسات تلاوت قرآن و مراسم ذکر و دعا و نیایش، حضور سیاسی آگاهانه و معتقدانه در مراسم روز جهانی قدس و حالت خشوع و تضرع ملت در عید سعید فطر، همه و همه نشانه های رحمت و لطف الهی است و این باران فضل الهی جز با اخلاص و ایمان و اعتقاد عمیق ملت به مبانی اسلام، با هیچ انگیزه دیگری، قابل تحقق نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای، با استناد به آیات قرآنی نصرت مومنین را تجلی نصرت الهی به نظام اسلامی خواندند و افزودند: ایمان ملت و یاری آنان، زمینه کارهای بزرگ را برای نظام اسلامی فراهم می کند.
ایشان، با اشاره به انواع وسایلی که دشمنان با اتکاء به آنها انحراف اخلاقی جوانان را دنبال می کنند افزودند: با همه این اقدامات، مردم به توفیق الهی، از ایمان راسخ برخوردارند و وجود جوانان با ظواهر متفاوت در مراسم معنوی، نشان میدهد که نسل جوان دل در گرو محبت الهی دارد و همین جهت، شیرینی نصرت مومنین و نصرت پروردگار را به همراه آورده و خواهد آورد.
در ابتدای این دیدار آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: در دو روز برگزاری اجلاس، سخنرانان، مطالب خوبی در خصوص موضوعات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بیان کردند که از دلسوزی آنان برای انقلاب و کشور  نشأت می گیرد.
آیت الله هاشمی شاهرودی عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان هم در گزارشی از دو روز نشست خبرگان ملت گفت: خبرگان منتخب ملت در بیانیه پایانی نشست بر حفظ وحدت و حضور حداکثری در انتخابات و نیز رصد توطئه های دشمن و جریان فتنه، و پرهیز از طرح مسائل تنش زا در کشور  تأکید کردند.

[ پنج شنبه 90/6/17 ] [ 5:56 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

 اگر خدای نکرده دشمنان اسلام بتوانند بر انقلابهای منطقه سوار شوند، و حوادث را به سمت آنچه که

 خودشان میخواهند،هدایت کنند، مسلما دنیای اسلام باز تا ده ها سال دچار مشکلات بزرگ خواهد شد .

 حجم : 986 کیلوبایت | فرمت mp3

لینک دانلود : مستقیم

 سلامتی و فرج امام زمان (عج) صلوات


[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 11:42 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

 صحبت های رهبر معظم انقلاب درباره شجاعت امام خمینی (ره) در برخورد با اهل فتنه

 حجم : 747 کیلوبایت | فرمت mp3

لینک دانلود : مستقیم

شادی روح امام و شهداء صلوات


[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 11:39 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

 سخنان آیت الله وحید خراسانی پیرامون روایت منقول از امام صادق(ع) درباره زیارت ائمه بقیع

 حجم : 575 کیلوبایت | فرمت mp3

لینک دانلود : مستقیم

 سلامتی و فرج امام زمان (عج) صلوات


[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 11:37 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

به مناسبت سالگرد تخریب بقیع
3،4 مگابایت
دانلود کلیپ صوتی مستقیم
شادی روح امام و شهدا صلوات


[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 11:15 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

ایشان مستقیماً مورد اصابت گلوله ی ساچمه زنی قرار گرفته اند و تعداد 22 عدد ساچمه در بدنشان وجود دارد و متاسفانه به علت برخورد یک ساچمه به نقطه ی حساس زانو فعلاً از نظر ضا وضع خوبی ندارند.

http://s2.picofile.com/file/7133374943/kavar.wma.html

لینک دانلود به صورت غیر مستقیم میباشد


[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 10:41 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

پس از اتهام هایی که گوگل و دولت هلند به ایران وارد کردند، روزنامه صهیونیستی هاآرتص جمهوری اسلامی را متهم کرد گواهینامه امنیت اینترنتی وبسایت های سازمان اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا را به سرقت برده است.

به گزارش فرهنگ نیوز  به نقل از سایت صدای آمریکا، روزنامه صهیونیستی هاآرتص، روز گذشته 6سپتامبر(15 شهریور) نوشت: «گواهینامه امنیت اینترنتی وبسایت های سازمان اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا، جستجوگر اینترنتی فایرفاکس و یک سامانه اینترنتی اسرائیلی به سرقت رفت.»
این روزنامه در ادامه همچون دیگر رسانه های غربی ضمن اتهام زنی به جمهوری اسلامی نوشت: «هکرها، ایرانی یا حتی وابسته به دولت جمهوری اسلامی باشند.»
هاآرتص ادامه داد: «گزارش این سرقت اینترنتی بزرگ حاکی از آن است که در ماههای ژوئیه و اوت، علاوه بر سی آی ای و موساد، وبسایت های سرویس اطلاعاتی انگلیس، تویتر، یاهو، فیس بوک و چند وبسایت دیگر هم هک شده است. کوگل می گوید از گواهینامه های سرقت شده متعلق به آن شرکت برای حمله به کاربران اینترنتی در محدوده جغرافیایی ایران استفاده شده است.»
پیش از این دولت هلند با متهم کردن ایران مدعی شد گواهینامه های دیجیتالیِ امنیت اینترنتی وب سایت های دولتی این کشور از سوی ایران هک شده است.

[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 9:43 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

مرحوم آیت الله سید محمد‌هادی میلانی‌(ره) دچار بیماری معده شدند و پروفسور برلون را از اروپا برای جراحی ایشان آوردند و پس از یک عمل سه ساعته و زمانی که ایشان در حال به هوش آمدن بودند، ...

به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از نقدنیوز به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین جواد مروی در مراسم طرح تابستانه اعتقادی که با موضوع توحید در قرآن که در گلپایگان برگزار می‌شود، با اشاره به آثار ارزشمند حدیث ثقلین در زندگی مومنان، اظهارداشت: اگر کسی می‌خواهد عظمت قرآن را ببیند، باید آن را در گفتار دیگران جستجو کند.

وی با اشاره به مقاله دکتر شبلی شمیل، ادیب، طبیب و فیلسوف مسیحی لبنانی، با عنوان « قرآن و تمدن»، تصریح کرد: وی در این مقاله 40 صفحه مقاله در راستای قرآن به رشته تحریر در آورده است که در پایان نیز اشعاری را در باره عظمت قرآن و حضرت رسول اکرم(ص)، آورده است.

این استاد حوزه، بر وظیفه مندی مسلمانان نسبت به حفظ حرمت اهل بیت(ع) پیامبر تاکید کرده و گفت: « تجلیل» نخستین وظیفه ای است که بر عهده مسلمانان و مومنان، نسبت به حفظ حرمت خاندان پاک پیامبر(ص) گذاشته شده است.

وی ادامه داد: تجلیل مقدمه شناخت است و وظیفه ما است که با شناخت از اهل بیت(ع) به تبعیت از این بزرگواران بپردازیم.

* جراحی آیت الله میلانی‌(ره) و قرائت دعای ابوحمزه ثمالی

این استاد حوزه علمیه، با تاکید بر رعایت سلوک شخصی مبتنی بر فرهنگ اهل بیت(ع) گفت: مرحوم آیت الله سید محمد‌هادی میلانی‌(ره) دچار بیماری معده شدند و پروفسور برلون را از اروپا برای جراحی ایشان آوردند و پس از یک عمل سه ساعته و زمانی که ایشان در حال به هوش آمدن بودند، به مترجم دستور داد تمام کلماتی که ایشان در حین به هوش آمدن می‌گویند را برایش ترجمه کند، مرحوم میلانی در آن لحظات فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی را قرائت می‌کردند و پس از این مساله پروفسور برلون، گفت؛ کلمه شهادتین را به من بیاموزید؛ زیرا از این لحظه می‌خواهم روی به اسلام بیاورم و پیرو مکتب این روحانی باشم؛ وقتی دلیل این کار را جویا شدند، پروفسور برلون گفت؛ تنها زمانی که انسان شاکله وجودی خود را بدون این که بتواند برای دیگران نقش بازی کند، نشان می‌دهد، در حالت به هوش آمدن است و بنده دیدم که این آقا، تمام وجودش محو خدا بود، در آن لحظه به یاد اسقف کلیسای کانتربری افتادم که چندی پیش در همین حالت و پس از عمل در کنارش ایستاده بودم و دیدم که او ترانه‌های کوچه بازاری جوانان آن روزگار را زمزمه می‌کند، در آن لحظه بود که فهمیدم حقیقت، نزد کدام مکتب است و بعد از آن هم وصیت کرد که وی را در شهری که مرحوم میلانی را در آن دفن کرده اند به خاک بسپارند که هم این که قبر این پروفسور مسلمان شده در خواجه ربیع، محل مراجعه مردم و افرادی است که حقیقت اسلام را باور کرده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین مروی، سلوک اجتماعی، سلوک خانوادگی و سلوک فردی را از جمله آثار تبعیت از اهل بیت(ع) ذکر کرده و اظهارداشت: وقتی محور اخلاق و اندیشه بشریت، اهل بیت(ع) هستند، پس از شناخت، نوبت به تبعیت می‌رسد که مطمناً هر انسانی باید تابع این مکتب باشد.

وی گفت: وقتی مردم در این دنیا، سیاست دغل کاری و سیاست زدگی را می‌بینند، زمانی که سیاست پاک و نورانی اهل بیت(ع) را می‌بینند، جذب این سیاست می‌شوند.

* دنیا تشنه سیاست علوی است

حجت الاسلام مروی، خاطرنشان کرد: امروز دنیا تشنه سیاست علوی است؛ مولای ما بر 50 کشور ( بر اساس نقشه‌های امروز)؛ حاکمیت داشت و اگر این شکل از سیاست را بر مردم امروز عرضه کنیم، همه آنها جذب می‌شوند؛ همان مولایی که کفش‌های کهنه خود را پینه می‌زد و در زمان پینه زدن، ارزش این دنیای مادی را این کفش کمتر ذکر می‌کرد و همان مولایی می‌فرمود اگر تمام دنیا را به من بدهند، هرگز حاضر نیستم به ظلم، دانه گندم یا پوست جویی را از دهان مورچه ای بگیرم.

وی گفت: جبران خلیل جبران پس از این که لحظه ای از یک منبر، سخنان امام علی(ع) را شنید، مقاله ای نوشت و در آن مقاله ذکر کرد که اگر در کفه ترازوی حقیقت، تاج لویی چهاردهم که گرانقیمت ترین شی آن روز دنیا بود و در کفه ای دیگر کفش کهنه و پینه زده امام علی(ع) را بگذارند، کفه این کفش کهنه سنگین‌تر است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی، بر تعامل مبتنی بر مکتب اهل بیت(ع) در جامعه اجتماعی، تاکید کرد و افزود: امام صادق(ع) به یکی از شیعیان خراسانی که برای دیدارشان به مدینه آمده بودند به دلیل اینکه به یکی از مسلمانان در هنگامی که برای نیازی به وی مراجعه کرده بود، بی محلی کرده بود، فرمودند که تو با این کارت، ما را خوار و خفیف کردی و از ولایت ما خارج شدی؛ زمانی که بحث تعامل اجتماعی مطرح می‌شود باید به این نکات نیز توجه نمود که باید همان گونه ای رفتار کنیم که اهل بیت(ع) از ما می‌خواهند.

وی گفت: بسیاری از ما ادعای محبت اهل بیت(ع) را داریم، اما به خاطر یک چک چند صد هزار تومانی که یک مومن آبرو دار به دلیل ناتوانی مالی نتوانسته است آن را پرداخت کند، او را به زندان می‌اندازیم و بعد در مجالس حضرات معصومین(ع) شرکت می‌کنیم و خود را شیعه آن حضرات می‌دانیم؛ به هیچ وجه چنین مرامی در مرام اهل بیت(ع) نیست و به همین خاطر باید در مسایل، روابط و تعاملات اجتماعی نیز پیرو اهل بیت(ع) باشیم.

* برخورد آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی با قاتل فرزندش

وی با اشاره به خاطره ای مرحوم آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی، در هنگام قتل فرزندش، تصریح کرد: این مرد بزرگ وقتی جنازه فرزند خود را دید که به دست یک سنی به قتل رسیده بود، به طرف خانه اش رفت و دستور داد به دلیل آن که فرزند قاتل پسرش ممکن است در دل شب، بهانه پدر بگیرد، او را آزاد کنند و فردای آن روز از سه قبیله اهل تسنن عراق به دلیل این مرام بزرگوارانه این مرد الهی، درخواست کردند که راه شیعه شدن را به آنها نشان دهد؛ فرهنگ اهل بیتی(ع)، این گونه است و باید با این گونه رفتارها، شیعه بودن خود را به دیگران نشان دهیم.

این استاد حوزه، با اشاره به سلوک خانوادگی اهل بیتی(ع)، اظهارداشت: محب اهل بیت(ع)، باید سلوک خانوادگی خویش را نیز بر مبنای روابط و فرهنگ اهل بیت(ع) تنظیم کند.

وی ادامه داد: میرزا جواد آقا تهرانی یکی از شاگردان مکتب اهل بیت(ع) که حضرت امام راحل(ره) پیش پای ایشان بلند می‌شدند و در هنگام منبر، جای خود را به ایشان می‌دادند، در اوج مقامات عرفانی، زمانی که آخر شب به منزل تشریف آورده بودند، به خاطر این که استراحت اهل و عیال را بر هم نزنند، از زنگ زدن ممانعت کرده و شب را در کوچه می‌خوابند؛ این نشانه ای از فرهنگ متعالی در روابط خانوادگی مبتنی بر احترام و رعایت عالی حقوق خانواده در مکتب اهل بیت(ع) است؛ بسیاری از روابط خانوادگی در کشور، به هیچ وجه در شان محبین اهل بیت(ع) نیست.

[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 9:30 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

آیت الله مهدوی کنی خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی متأثر از رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی ایران است.

دهمین اجلاس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری با حضور اکثریت اعضا و ریاست آیت الله مهدوی کنی روز گذشته در محل ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از کیهان در مراسم افتتاحیه این اجلاس، رئیس مجلس خبرگان طی سخنانی به موضوعات داخلی و خارجی پرداخت.
آیت الله محمدرضا مهدوی کنی با تأکید بر اینکه اصل اساسی نظام جمهوری اسلامی که امام(ره) آن را بنیان نهادند ولایت فقیه است گفت: اصل ولایت مورد قبول همه فقهاست چرا که بدون آن نظام اسلامی برقرار نمی شود. حتی آنهایی که خارج از کشور هستند، اگر مسلمان و شیعه باشند، حتماً باید با ولایت ارتباط داشته باشند تا بتوانند زندگی مشروعی را دنبال کنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری امتیاز امام(ره) را در تشکیل نظام اسلامی بر پایه ولایت فقیه دانست و اظهار داشت: ایشان ولایت را به صورت ساختاری قابل قبول در دنیای کنونی عرضه کردند؛ شاید اگر امام در 300 سال قبل حضور داشتند نظام ولایی را که عرضه می کردند به این شکل نبود که تشکیک قوا در آن وجودداشته و با هم هماهنگ باشند.

وی یادآور شد: تجربه امام(ره) از زمان مشروطه و پس از آن موجب شد تا نظام قابل قبولی را به وجود آوردند که در واقع اگر به آن عمل شود، بهترین نظام در دنیاست.
آیت الله مهدوی کنی در ادامه سخنانش به تعیین رهبری آیت الله خامنه ای از سوی مجلس خبرگان پس از رحلت امام(ره) اشاره کرد و با تأکید بر این که حضرت آیت الله خامنه ای در طی 22 سال رهبری داهیانه خود نظام را با این همه مشکلات حفظ کرده اند، گفت: چنین کاری، کار ساده ای نیست اما ایشان وارد گود شدند و با تمام مشکلات و دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی را به جایی که اکنون قرار داریم، رسانده اند.

وی با بیان اینکه این روند به الگویی برای بیداری اسلامی در برخی از کشورها تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی متأثر از رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی ایران است.
وی در ادامه سخنان خود پیرامون تحولات منطقه با بیان اینکه گرچه برخی ها می گویند خارجی ها در این خیزش های منطقه دخالت کرده اند، اظهار داشت: شکی نیست که خارجی ها هم از این حرکت ها استفاده می کنند. در ایران نیز می خواستند چنین استفاده هایی را ببرند اما حرکت عمومی ملت ایران جلوی دخالت های آنها را گرفت.

رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: حرکت ها و خیزش های اسلامی شکل گرفته در منطقه بیشتر متأثر از حرکت انقلاب اسلامی است و مربوط به یک نفر نمی شود؛ آمریکا می خواهد در این کشورها دخالت کند و بهترین دلیل بر عدم دخالت آمریکا در این خیزش ها این است که در هر کشوری یک شکل برخورد نمی کند. برای مثال رفتار آمریکا در بحرین، سوریه و مصر با یکدیگر متفاوت است و این رویکردهای گوناگون نشان می دهد که یک حرکت عمومی و مردمی در منطقه شکل گرفته است.

آیت الله مهدوی کنی تأکید کرد: ما در مجلس خبرگان این توجه را به همه برادرانمان در کشورهای مسلمان منطقه می دهیم که بیدار باشند مبادا که دشمنان، انقلاب آنان را مصادر کنند و اگر واقعاً این گونه شود به ضرر مردم خواهد بود. اگر دشمنان را از در بیرون کنید از پنجره وارد می شوند و مثل ما نیستند که تا حرفی به آنها بزنند زود قهر کنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود به مسئله انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: ما امسال مسئله انتخابات را پیش رو داریم و بنده به عنوان رئیس مجلس خبرگان که در جایگاه پدری قرار دارم یک سری مسائل را در این خصوص عرض می کنم.

آیت الله مهدوی کنی تصریح کرد: به دلیل سلیقه های گروهی و فردی نباید صفا و صمیمیتی را که انقلاب برای ما به وجود آورده از بین برد؛ منظور ما از وحدت، وحدت فلسفی و سیاسی نیست. بلکه وحدتی است که امام راحل نیز آن را مطرح می کردند. مثل وحدت حوزه و دانشگاه و منظور این است که ما یک مشترکاتی داریم که در قانون اساسی ولایت و اسلام است.

وی با بیان اینکه در قرآن علاوه بر اینکه بر بحث وحدت تأکید شده هیچ گاه دعوت به عدم اختلاف نیز نشده است چرا که تضارب آرا منشأ تفاهم است، اظهار داشت: اگر بنا بر براندازی و مخالفت با نظام و رهبری باشد در واقع تنازع است.

مهدوی کنی با بیان اینکه اصولگرایان باید به نظر جمعی پایبند باشند، اظهار داشت: همواره اختلاف سلیقه وجود دارد و برای کشور مفید است اما باید نظر جمع را محترم شمرد مثلاً در مجلس نیز اختلاف نظر بین نمایندگان به وجود می آید. اما نظر جمع را باید محترم شمرد و همه علمای گروه و دانشگاهیان باید این نصیحت پدرانه را بپذیرند. هرگاه در کشور اختلافی به وجود آمده خارجی ها بیشتر استفاده می کنند اما هرگاه که ما با هم بوده ایم آنها کنار کشیده اند.

سخنان ناطقین مجلس خبرگان
در اجلاس دیروز مجلس خبرگان رهبری چند تن از اعضای این مجلس به ایراد نطق پیش از دستور پرداختند.
آیت الله ابوالقاسم خزعلی نماینده خبرگان رهبری از خراسان، به عنوان اولین ناطق در دهمین اجلاس خبرگان رهبری، با تشکر از اعضای این مجلس برای حضور در این اجلاسیه به اهمیت اسلوب قرآن کریم اشاره کرد.
وی گفت: در 86 سوره قرآن کریم که در مکه نازل شده است، حتی یک بار هم خطاب «یا أیها الذین آمنوا» نیامده است. این خطاب، تنها در سوری که در مدینه نازل شده است، آمده است که این موضوع از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و نکته مهمی که در این خطاب قرآنی وجود دارد، وجود گروه های ایمانی در جامعه اسلامی است.

وی در ادامه به رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری در پشت سرگذاشتن بحران ها و قضایای بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 اشاره کرد.
خزعلی با اشاره به «سخن مرحوم مدرس که گفته بود سیاست ما عین دیانت ماست» گفت: دیانت ما رکن است.

انتقاد به «خاتون» و بعضی برنامه های بی محتوای صدا و سیما
همچنین نماینده استان فارس درمجلس خبرگان رهبری به شدت از «برنامه های بی محتوای صدا و سیما» و همچنین انتشار برخی نشریات در راستای تمسخر عفاف و حجاب، انتقاد کرد.
آیت الله احمد بهشتی در نطق پیش از دستور خود در اولین روز اجلاس دهم خبرگان ملت، به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و اهمیت نقش حضور مردم در این عرصه اشاره و نامزدهای پیروز در انتخابات آینده را به کار کردن برای مردم دعوت کرد.

وی وظیفه اصلی نمایندگان مجلس را مبارزه با فقر، تورم و رفع گرفتاری دانست و تأکید کرد: مجلس اصولگرا مجلسی است که برای رفع گرفتاری های جامعه تلاش کند.
نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنانش اصولگرایی را به معنای التزام عملی و اعتقادی به قانون اساسی و مخصوصاً ولایت مداری و یکی از راه های موفقیت در عرصه انتخابات را حفظ وحدت در جامعه دانست.

آیت الله بهشتی سپس به موضوع عفاف و حجاب و اهمیت این مسئله اشاره کرد و با انتقاد از «کسانی که به این موضوع مهم نمی پردازند بلکه آنرا مورد تمسخر قرار می دهند»، انتشار برخی نشریات در این راستا را محکوم کرد.
وی بر نقش هنر اسلامی در ایجاد فضای دینی در جامعه تأکید کرد و پخش برخی برنامه های بی محتوا از صدا و سیما را مورد انتقاد جدی قرار داد.

نماینده استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها اشاره کرد و از برنامه های دانشگاه قم برای اجرای این طرح در دانشگاه ها خبر داد.

انتقاد از ایجاد کنندگان فتنه 88 و جریان انحرافی
در همین حال، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالهادی حسینی شاهرودی نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان ضمن «انتقاد از ایجاد کنندگان فتنه 88 و جریان انحرافی» از ریاست حوزه علمیه قم، ریاست و اعضای جامعه مدرسین، اعضای شورای نگهبان و علمای بلاد خواست تا بر برگزاری دروس فقه با رویکرد ولایت فقیه به این مهم، اهمیت بیشتری معطوف دارند.
وی با اشاره به دروس خارج فقه حوزه علمیه قم، از تعداد بی شمار این دروس ابراز خرسندی کرد و از مدرسین خواست به موضوع ولایت فقیه بیشتر بپردازند.
حسینی شاهرودی، حمایت حزب الله و مردم متدین از ولایت را ستود و آن را یک شور مقدس خواند.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین محمد بهرامی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اقتدار نظام جمهوری اسلامی، حفظ استمرار آن را مورد تأکید قرار داد و از همگان خواست تا در این راستا تلاش کنند.

وی در نطق خود در دهمین اجلاس خبرگان رهبری، به جایگاه و نقش ولایت فقیه در نظام اسلامی اشاره کرد و از عملکرد برخی از افراد شاخص از جمله بعضی از رؤسای جمهور انتقاد کرد.
نماینده مردم کرمان در دوره چهارم مجلس خبرگان سپس از جایگاه والای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و بر نقش برجسته ولایت فقیه در قانون اساسی تأکید کرد.
بهرامی از اعضای مجلس خبرگان خواست تا با توجه به چنین جایگاه والا و برجسته ای در قانون اساسی برای عرضه آن در جامعه تلاش بیشتر کنند.

گفتنی است؛ روز گذشته رئیس مجلس خبرگان رهبری در ابتدای سخنان خود در صحن مجلس خبرگان با اشاره به غیبت برخی اعضای مجلس خبرگان گفت: برخی از آقایان به دلیل کسالت و بیماری نتوانستند در جلسه امروز حاضر شوند و اگر لازم باشد اسامی آنها را در انتهای جلسه اعلام می کنیم.
وی از آیت الله یزدی به عنوان یکی از اعضایی که به علت بیماری نتوانست در جلسه روز سه شنبه حاضر شود، نام برد و برای آنها آرزوی سلامتی کرد.

اجلاس دو روزه مجلس خبرگان رهبری امروز نیز ادامه خواهد یافت.
مصلحی:وزارت اطلاعات اجازه نمی دهد انتخابات مجلس نهم دچار انحراف شود
وزیر اطلاعات از ائتلاف علنی و عمدتاً مخفی جریان فتنه با جریان انحرافی خبر داد و تأکید کرد که این وزارتخانه نخواهد گذاشت انتخابات 12 اسفند به انحراف کشیده شود.
حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی که دیروز به عنوان میهمان ویژه دهمین اجلاسیه رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری سخن می گفت، اظهار داشت: دشمنان در رویارویی با نظام دو استراتژی را دنبال می کنند که استراتژی اول خودش دارای دو شاخه «تهاجم به ارزش ها، هویت دینی و فرهنگ اسلامی» و «تحریم های اقتصادی و سیاسی» است.

وی همچنین مبارزه با نظام اسلامی که با استفاده از ابزارهای نرم و سخت صورت می گیرد را استراتژی دوم دشمن در جهت مبارزه با نظام عنوان کرد.
وزیر اطلاعات با تأکید بر نقش وزارت اطلاعات در حراست و حفاظت از دستاوردهای نظام، از جنگ سخت اطلاعاتی نظام با دشمنان خبر داد.
مصلحی در ادامه از برخی اظهارنظرهای کارشناسانه که در بعضی موارد حتی موجب از بین رفتن تلاش های صورت گرفته می شود، انتقاد کرد و خواستار آن شد که مسئولان این نکات امنیتی را در سخنان و مصاحبه های خود رعایت کنند.

وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بیداری اسلامی و انقلاب های به وجود آمده در منطقه، نقش انقلاب اسلامی را در این راستا از اهمیت فوق العاده ای برخوردار دانست و بیداری اسلامی را آغاز مبارزه با نظام سلطه قلمداد کرد.

مصلحی همچنین به موضوع انتخابات اشاره و به ارائه تحلیلی در این خصوص پرداخت.

وی روحیه سربازان گمنام امام زمان(عج) را از سطح بالایی برخوردار دانست و این روحیه بالا را نشان از ولایت مداری نیروهای این وزارتخانه خواند.
وزیر اطلاعات همچنین از ائتلافات علنی و عمدتا مخفی جریان فتنه با جریان انحرافی برای مقابله با خط اصلی نظام و انقلاب اسلامی خبر داد و در تحلیل این ائتلافات، آنها را از پیچیده ترین مسائلی دانست که نظام با آنها روبه روست.
مصلحی در عین حال متذکر شد که وزارت اطلاعات از سطح بالای هوشیاری برخوردار است و نخواهد گذاشت این جریانات، انتخابات 12 اسفند (انتخابات مجلس شورای اسلامی) را به انحراف بکشانند.»
وزیر اطلاعات گفت: جریان فتنه و جریانات انحرافی هر دو با ویژگی های مشترکی در راستای تقابل جدی با نظام و ولایت فقیه تحرکاتی را دارند.

وی با بیان اینکه این تحرکات با تلاش برای القای فصل الخطاب نبودن ولایت فقیه و تقسیم بندی فرامین رهبری به حکومتی و غیرحکومتی سیاست خود را دنبال می کند. متذکر شد: از نگاه این جریانات، به دست گرفتن کرسی ریاست جمهوری و کرسی های مجلس تنها راه تغییر نظام است و لذا مدتی است که با روش های گوناگون جذب مردم در حال شکل گیری است.

مصلحی ادامه داد: بزرگنمایی مشکلات مردم، ایجاد هراس در بین توده های مردم، اتخاذ سیاست تساهل و تسامح، علاقه مندی جدی در خصوص رابطه با آمریکا به نحو پررنگ در عملکرد این جریانات کاملا هویداست.
وی تصریح کرد که همچنین این جریان ها می کوشند تا با گفتمان اصلاح طلبانه، تمامی نیروهای نظام (اصلاح طلبان) را به گونه ای جذب کنند و از این رو، این گروه ها در حال شکل دادن لایه های مختلف برای جذب نخبگان هستند.

« از برنامه های این جریانات، مقابله با سیاست های مقام معظم رهبری، تاکید بر ملی گرایی افراطی، تاکید بر شبه مدرنیسم، تاکید بر ناکارآمد بودن اسلام و تاکید بر ناکارآمدی روحانیت است.»
مصلحی همچنین احساس بی قدرتی و عجز افراد بر تاثیرگذاری در تصمیمات، احساس بی معنایی سیاسی، ایجاد حس بی اعتمادی به حاکمیت، بهره گیری از مواضع دو پهلو و لغزنده و اتخاذ گرایشات غربی را از دیگر برنامه های این جریان ها برای تاثیرگذاری بر نخبگان برشمرد.

وی رویکرد منفعلانه این جریانات با مسئله بیداری اسلامی را از دیگر اهداف آنها دانست.
وزیر اطلاعات در ادامه سخنان خویش به موضوع تغییر نسل و شکل گیری نسلی که از نظر زمانی با اهداف انقلاب فاصله دارد، پرداخت و اظهار داشت: این گروه ها با سوءاستفاده از بی اطلاعی نسل جدید از مسائل انقلاب به تهی کردن ذهن نسل جدید از اندیشه های حضرت امام و مقام معظم رهبری در بین این نسل می پردازند.

مصلحی به پروژه القای حواس پرتی جمعی از سوی این جریانات اشاره کرد و از اهداف کوتاه مدت و بلندمدت این قضایا خبر داد.
وی همچنین از تاکتیک مظلوم نمایی جریان اصلاحات پرده برداشت و از فریب برخی از افراد خودی در این مسئله ابراز تاسف کرد.
مصلحی تبیین انحرافی از ولایت فقیه که آن را دچار نسبیت گرایی کرده را از دیگر برنامه های این گروه ها دانست.

وی همچنین از شیوه های استحاله فرهنگی خبر داد و از برنامه شبکه های ماهواره ای برای ایجاد استحاله فرهنگی در بین تفکرات گوناگون جامعه خبر داد.
مصلحی وجود شبکه های مختلف در راستای ذائقه های مختلف افراد جامعه را در راستای این اهداف برشمرد.


[ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 9:11 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب


بازدید امروز: 783
بازدید دیروز: 638
کل بازدیدها: 19774528

طلایه دار